ŽENSKE, NEHAJTE ZAPRAVLJATI ČAS: To je astrološko znamenje z največjim penisom

Erotika

Po knjigi Sextrologija, so astrološka znamenja in velikosti njihovih penisov v sledečem odnosu … Vredno branja!

Ovni imajo penis povprečne dolžine, čeprav se zna zgoditi, da so tudi malce večji. No, najbolj fascinira njihova debelina in dejstvo, da so pogosto popolnoma ravni, z zašiljenim vrhom. Moda, čeprav v velikosti sliv, ima ponavadi čvrsta.

Bikovo orodje je največje in najboljše med zodiakalnimi znamenji. Čeprav mu moda visijo, se bik ima s čim pohvaliti – in pogosto to tudi naredi.

Dvojčki imajo povprečen penis, projektiran tako, da privlači ženske, ki bi jih sicer lahko odbila njihova narava.

Kot vse ostalo na telesu Raka, je velikost njegovega penisa povprečna, čeprav dostojne debeline. Naj vas ne prevara velikost njegovih mod – so le obešene na pol prazne mošnje.

Podobna je situacija pri Levih. Nimajo pretirano dolgih, so pa konkretne debeline. Lev se lahko pohvali z velikimi modi.

Na srečo Devic so moški rojeni v tem znamenju zelo obdarjeni. Lahko se pohvalijo z nadpovprečno dolgim penisom in obsegom, ki navdušuje sleherno damo.

Intimni predeli Tehtnice so primerno urejeni. Ne morejo se pohvaliti z velikim obsegom penisa, pa tudi dolžina je povprečna. Kar je specifično za tehtnice, imajo ljubko izoblikovane, rožnate penise brez temnih lis.

Moški rojen v znamenju Škorpijona je bolj zdrav od večine fantov v okolici. Njegova zverina je ponavadi debela, impozantne dolžine in prepredena z žilami.

Strelec ne bo zmagal na tekmovanju za nadaljši penis, vendar bosta njegovo seksi telo in vzdržljivost nadomestila primanjkljaj.

Kozorog se ne more pohvaliti z velikim paketom: penis imajo mehak in sploščen. Nizko obešena moda dokazujejo, da gre za umirjeno osebo, kar ni pozitivna lastnost osebe, s katero želite seksati.

Vodnar dobro napolnjuje svoje kopalke, ampak se večina njegovega paketa nanaša na moda, ki so lahko tudi v velikosti teniških žogic.

Ribe imajo sploščena moda. Sicer so dobro obdarjene, pa tudi njihov penis je dobro grajen.

 

Deli novico:

Idiot |  14 .10. 2015 ob  08: 00
Hahahahahaha, jaz ne vem če si sami izmišljujete tele članke ali jih kradete kakšnim časopisom, ki tudi piše gluposti.
V obeh primereih... RESNO? Haha ma smo šli? Verjetno pa je članek pisala neka radodajka, ki tobpiše iz lastnih izkušenj
Gino |  14 .10. 2015 ob  03: 18
10
A se vi sploh zavedate kakšne štroncade objavljate na tem wannabe novičarskem portalu? Dejte se lepo preimenovat v ladyobala, bi vam bolj pristajalo glede na tone neumnosti ki jih vsakodnevno objavljate.
kateri znak |  14 .10. 2015 ob  01: 42
pa ga ve najbolje uporabit?
hoho |  13 .10. 2015 ob  21: 55
ponosen škorpjon :D