ŽELITE SVOJEMU MOŠKEMU PODALJŠATI ŽIVLJENJE? Potem naredite to in čim večkrat (FOTO, VIDEO)

Trendi

Le 10 minut gledanja v ženske prsi je enako učinkovito kot 30 minut aerobike, pravi gerontologinja dr. Karen Weatherby. V treh nemških bolnišnicah je bila izvedena raziskava o opazovanju dojk. Vključenih je bilo 200 moških, raziskava pa je trajala 5 let. Polovica anketirancev si je ogledala ženske prsi, druga polovica pa se je tega vzdržala. Na koncu študije so raziskovalci ugotovili, da vsakodnevno opazovanje dojk zniža krvni tlak pri moških ter obenem zmanjšuje tveganje za žilne bolezni.

Znanstveniki verjamejo, da spolna želja poveča krvni obtok, kar vodi do splošnega izboljšanja zdravja. "Zaradi spolnega vzburjenja srce hitreje črpa in izboljša cirkulacijo. Verjamemo, da če moški redno strmi v ženske prsi, lahko živi štiri do pet let dlje," je povedala dr. Karen Weatherby.

Omenjena raziskava naj bi bila objavljena v medicinski reviji The New England Journal of Medicine, vendar se je na žalost moških izkazalo, da študija v resnici ni bila opravljena. Pravzaprav gre za predelavo prispevka, ki je bil vsaj dvakrat objavljen v slavnem tabloidu Fountain of Truth, Weekly World News, in sicer 13. maja leta 1997 in 21. marca leta 2000, piše Snopes.

A za tolažbo naj vam povemo, da še nihče ni dokazal, da opazovanje dojk negativno vpliva na zdravje. Zato si lahko ogledate nekaj fotografij deklet, ki so svoje bujno oprsje pokazale na socialnih omrežjih.

View this post on Instagram

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  10 .04. 2022 ob  17: 38
Clovek se takoj dosti boljse pocuti,deluje ko terapija
vseved |  10 .04. 2022 ob  16: 42
To velja tudi za silikone?
vid |  10 .04. 2022 ob  15: 47
Dovolj fitnesa za danes...