ŽELITE PRIDOBITI OSNOVE SOMMELIERSKIH ZNANJ? Na voljo je le še nekaj prostih mest

Koper

V prostorih Vinakoper v maju in juniju pripravljajo 20-urni tečaj o poznavanju vina 'Sommelier začetnik', ki je namenjen vsem, ki želite pridobiti osnove sommelierskih znanj. Na voljo je le še nekaj prostih mest.

Tečaj 'Sommelier začetnik' je primeren za vse, ki vas zanima vino in kulinarika ter želite o tem izvedeti še več - podjetnikom, poslovnežem, osebam, ki imate veliko stika z ljudmi, gostincem, vinarjem, hedonistom, vinoljubom in gurmanom.

Na 20-urnem tečaju boste pridobili znanja o kulinariki in vinu, pravilnem druženju jedi z vini – 'foodpairing', pridelavi vina od vinograda do steklenice, pravilih degustacije in osnovah senzorike, postrežbi različnih vrst vin in penin, strokovni pripravi mize in pogrinjka, pravilih pisanja meni karte in o osnovah bontona pri mizi.

Predhodna strokovna znanja niso potrebna. Ob koncu ni preverjanja znanja, dobi pa vsak udeleženec potrdilo o uspešno opravljenem tečaju.

Tečaj bo potekal 16., 23., 30. maja in 6. junija od 16.30 do 21.30 v prostorih Vinakoper na Šmarski cesti 1 v Kopru. Cena tečaja je 330 evrov.

Več informacij najdete na spletni strani www.sommeliermaster.si, prijave pa zbirajo na elektronskem naslovu info@sommeliermaster.si ali na 041 334 944.


Predavatelji: Aleksander Bohinc, sommelier 3. stopnje, Majda Debevc, vrhunska strokovnjakinja s področja žganih pijač, sommelierka 3. stopnje in Edvard Kužner, dolgoletni profesor na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju, sommelier 3. stopnje

Deli novico: