ŽELI POSTATI MIŠIČASTA BARBIE: Njene prsi tehtajo 20 kg, šla je tudi na hipnozo, da bi postala neumna (FOTO, VIDEO)

Trendi

Nekateri poskušajo postati slavni igralci ali pevci, a 46-letna Blondie Bennett iz Malibuja v Kaliforniji si obupano želi postati živa lutka Barbie. Že od malih nog je obsedena s to lutko in s pomočjo plastične kirurgije se že 28 let trudi postati Barbie, vendar v mišičasti verziji z "nekoliko" bogatejšim dekoltejem. Na svojem Instagram profilu bustyfitdoll2.0 aktivno objavlja svoje provokativne fotografije in videoposnetke. 

Blondie Bennett

Ko je bila najstnica, si je nenehno belila lase, delala vse, kar počne Barbie in celo vozila kabriolet. "Moji prijatelji so mislili, da je to le faza, a sem jim rekla, da bom postala Barbie takoj, ko se bom odselila iz hiše. Bila sem prisiljena živeti dvojno življenje, dokler nisem začela ignorirati mnenj drugih ljudi," je dejala Blondie v intervjuju za Daily Mail.

Za dosego Barbie videza je doslej za plastične operacije namenila 130 tisoč dolarjev. Njeno oprsje, ki je njen najmočnejši adut, zdaj tehta že več kot 20 kilogramov.

Blondie se je s plastično kirurgijo prvič srečala v najstniških letih, ko so ji odstranili maščobo z lic, da bi poudarili njene ličnice, za 18. rojstni dan pa je šla prvič na plastično operacijo dojk.

A poleg plastičnih operacij je ta Barbie pred nekaj leti denar zapravljala tudi za hipnoterapijo, in sicer s ciljem, da bi postala čim bolj zmedena in neumna. Prestala je približno 20 hipnoterapij in povedala, da so ji zelo pomagale. To je opazila še posebej, ko je potrebovala tri ure, da je našla materino hišo. "Želim, da me ljudje vidijo kot plastično lutko Barbie in za to moram biti malo neumna," je dejala.

Zdaj je hipnoterapijo nadomestila z dvigovanjem uteži in pitjem beljakovin, da je postala edina mišičasta lutka Barbie. Kot je povedala v intervjuju za YouTube kanal Truly, se je iz suhe Barbie spremenila v mišičasto Barbie. "Želim izgledati ekstremno, kot superjunakinja Barbie. Želim si imeti velike prsi in veliko zadnjico," je poudarila.

Blondie v zadnjih letih zase pravi, da je postala fit kraljica. Naredila je tudi lifting obraza, ustnic in lic. Dvakrat na teden izvaja vaje za noge in zaužije veliko hrane, denar za operacije pa dobi od ljudi, katerim pošilja slike, na katerih je oblečena v Barbie. Obenem redno hodi v solarij, da bi imela temnejšo polt, pa tudi na botoks in polnila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  07 .03. 2022 ob  11: 49
BIZARKA
HVALA REĐONAL ZA TE ČLANKE POVEZANE Z REGIJO IN Z OBALO
HUDI STE NI KAJ
SkateBordKite |  07 .03. 2022 ob  00: 25
Piu mona di cosijQuery1123046995110596747347_1646608991532 Mislim da se ne da. Razen un stronzo kaj je ze?? Black Alien project. Uni je šele via
bubobubo |  06 .03. 2022 ob  18: 25
12
res ne rabiš terapije, da bi postala neumna....bolj kot tako se res ne da