ZADKOVIĆ SKLICAL NOVO IZREDNO SEJO: Na dnevnem redu bodo kadrovske zadeve

Piran

Župan Đenio Zadković je za ponedeljek, 30. novembra, sklical še eno izredno sejo Občinskega sveta (OS) Občine Piran. Po tem, ko je zaradi nesprejetja dnevnega reda 19. novembra nepričakovano odpadla 17. redna seja, so se piranski občinski svetniki ponovno zbrali na izredni seji že minuli ponedeljek. Še ena pa jih čaka v začetku prihodnjega tedna. O čem bodo razpravljali tokrat?

Kot je pojasnil župan Zadković, je 6. izredna seja nujna zaradi obravnave kadrovskih zadev, ki bi jih morali obravnavati že 19. novembra, pa jih niso uspeli. Na dnevnem redu bodo tako le kadrovske zadeve.

"Kadrovske zadeve vključujejo zadeve, ki so potrebne obravnave zaradi odločanja o zaključku izvedenih postopkov in zagotavljanja nemotenega delovanja: javnega zavoda, katerega mandat se direktorici izteče 30. novembra, ter gospodarske družbe, katere poslovanje je ogroženo zaradi odsotnosti poslovodje," so ob sklicu izredne seje zapisali na Občini Piran. V prvem primeru gre za Obalne galerije Piran, v drugem pa za Obalni tehnološki sklad d.o.o..

Poleg tega se mandat izteka tudi svetu Avditorija Portorož, med drugim pa bi bilo potrebno imenovati po enega nadomestnega člana v nadzorni odbor občine, svet zavoda Vrtec La coccinella Piran in v Komisijo za podeljevanje priznanja Občine Piran 'Zlati grb Občine Piran'. Do 6. decembra je potrebno Okrajnemu sodišču v Kopru predložiti še predlog za imenovanje sodnikov porotnikov, opozarjajo na piranski občini.

6. izredna seja bo potekala v ponedeljek, 30. novembra, ob 16. uri v glavni dvorani Avditorija Portorož.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Dean |  28 .11. 2020 ob  10: 39
Upam, da bo župan Zadkovič naredil tam red in postavil v Obalnih galerijah Piran -strokovnega- direktorja, da tista falanga sedanjih kustusinj začne delati. Ne pa, da prihajajo na delo ob 10:00, do 12:30 so na kapučinih in ob 15:00 grejo domov, ob tem pa jebejo vso kulturo in umetnost na Obali, z njihovim zanikrnim nesposobnim monopolom kulture, ki je doseglo stanje, da ni žive duše več na njihovih razstavah in galerijski prostori samevajo prazni.
Dean |  28 .11. 2020 ob  09: 22
Obalne galerije Piran in slamnata direktorica, upokojena ravnateljica Osnovne šole Lucija, da vladajo tam nesposobne zatohle kustusinje.