ZABAVA Z NORIMI GOBAMI UŠLA IZPOD NADZORA: Mlad Hrvat z golimi rokami ubil prijatelja

Kronika

V avstrijskem Beljaku se je minuli torek zgodila nepričakovana tragedija. Zabava mladih prijateljev se je prelevila v grozljivko. Pod rokami prijatelja je umrl 22-letni Hrvat.

Fotografija je simbolična. 

Trije mladi Hrvati, stari 21, 22 in 23 let, so se minuli torek zabavali v stanovanju v Beljaku. Zaužili naj bi t. i. nore gobe, potem pa se je zgodila tragedija. Po prvih ugotovitvah policije naj bi 21-letnik zadušil svojega leto dni starejšega prijatelja.

21- in 23-letnik sta policiji povedala, da se je žrtev obnašala agresivno. Zato ga je njegov 21-letni prijatelj poskušal pomiriti, tako da ga je z roko pritisnil za vrat in ga ni izpustil, dokler ni izgubil zavest. Ker se ni več premikal, sta mladeniča poklicala na pomoč. Zdravniki so lahko le potrdili njegovo smrt. Po besedah tiskovnega predstavnika državnega tožilstva je smrt mladeniča povzročila zadušitev.

21- in 23-letnik sta aretirana, odločitev o priporu za 21-letnika pa naj bi bila sprejeta v kratkem. Kaj točno so fantje zaužili, bo pokazala toksikološka analiza. Prav tako bo še opravljena obdukcija pokojnega, avstrijske medije povzema postal 24sata.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija