VROČA KRI NA TRIBUNI MED PRIMORSKIM DERBIJEM: Vnel se je prepir med navijačema

Koper

Včeraj ob 12.03 so bili koprski policisti obveščeni o prometni nesreči na Škofijah. Z motorji sta trčila 27-letni voznik neregistriranega motornega kolesa cross KTM 300 in 31-letni voznik prav tako neregistriranega motornega kolesa cross Honda.

Fotografije so simbolične.

Vozila sta po lokalni cesti od Moretinov proti bivšemu mejnemu prehodu Škofije. Ko je 31-letnik pripeljal do odcepa za lokal v Škofijah, je pričel zavirati in zavijati desno proti baru, 27-letnik pa je zaradi prekratke varnostne razdalje kljub zaviranju trčil vanj, pri tem pa padel in se poškodoval po glavi. V času nesreče ni pravilno uporabljal zaščitne čelade. 31-letnemu vozniku so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,58 mg/l. Odrejen mu je bil tudi hitri test na mamila, ki je bil pozitiven, strokovni pregled je odklonil. 27-letnik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v izolsko bolnišnico, zanj je bil odrejen strokovni pregled. Ukrep sledi po zaključenih postopkih, sporočajo s PU Koper.

V petek je v Luciji nekdo iz nezaklenjenega osebnega avtomobila ukradel denarnici z osebnimi dokumenti in bančnimi karticami. "Poskrbite za svojo lastnino," ob tem opozarjajo na PU Koper in dodajajo: "Zaklepajte vozila, na vidnih mestih pa ne puščajte vrednejših predmetov in torb, saj je to pravi magnet za vlomilce in tatove."

Brez vozniške vozil neregistriran moped

Zvečer so policisti v dolini Dragonje ustavili 16-letnega voznika neregistriranega Piagio Zip 50, ki nima vozniškega dovoljenjaVozilo so zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V soboto ponoči pa je nekdo vlomil v eno od kleti v Ankaranu. Lastnikom je ukradel dve kolesi, skupaj vredni 1.000 evrov.

Motil nogometno tekmo

V soboto so policisti varovali nogometno tekmo III. slovenske lige med NK Izola in FC Koper v Izoli. Na tribuni so zaznali eno kršitev javnega reda in miru. Kot so pojasnili na PU Koper, je eno od navijačic zmotilo nenehno vstajanje navijača iz iste navijaške skupine, kar mu je tudi povedala. Zaradi tega je nastal prepir, pri katerem so posredovali policisti in moškemu izdali plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  09 .04. 2019 ob  08: 33
III. slovenska liga !!!!