VRAŽJA NEVESTA: Njen seznam daril razbesnel povabljene

Trendi

Bodoča nevesta je za povabljene na poroko pripravila seznam daril, ki ji jih lahko poklonijo. Seznam pa je malodane razbesnel marsikaterega gosta. Za darilo bodo namreč morali odšteti vsaj 400 evrov.

Dolg seznam daril, ki bodo razveselila nevesto, se prične z gospodinjskimi aparati, a le tistimi, ki stanejo nad 300 evrov. Sledijo torbice, seveda le znamk Gucci in Louise Vuitton, in oblačila s podpisom Calvin Klein ali Moschino, piše večernji.hr.

Nevesta si je očitno zaželela prenove domovanja, saj so se na seznamu daril znašle tudi keramične ploščice, ki pa jih mora biti dovolj za celotno hišo. Zaželela pa si je celo nov avto! Sledijo različna darila, od izbrane kozmetike do darilnih kartic, vsa v vrednosti okoli 400 evrov.

Kot je gostom zapisala pod objavljenim seznamom na družbenem omrežju Reddit, pričakuje, da bodo za darilo porabili vsaj 400 evrov. Sprejela bo tudi manj denarja, vendar le v primeru, da jo gostje o tem predhodno obvestijo. Seznam je med povabljenimi seveda sprožil val ogorčenja.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija