VINSKI GLAMPING PARADIŽ V MAREZIGAH: Nočitev z bazenom ali jacuzzijem? (VIDEO)

Koper

Marezige so dobile prvo glamping naselje v Istri, ki je danes sprejelo tudi prve goste. Sklop dvanajstih sodobnih hišk so poimenovali Vinski raj in temu primerna imena tudi nosijo – sladke hiške so tiste z bazenom, bele hiške so tiste z jacuzzijem in rdeče oziroma črne hiške z uporabo jacuzzija in savne. In cene?

Cena nočitve je seveda odvisna od 'sorte' hiške. Tiste, ki imajo bazen, se cena nočitve prične pri 250 evrih. Hiške z jacuzzijem stanejo od 280 pa vse do 310 evrov na noč – z vključenim zajtrkom.

Kot zagotavlja lastnik Vinskega raja, Alen Babič, so obeti za letošnjo poletno sezono dobri, saj so v juliju in avgustu večinoma že zapolnjeni. Največ gostov pride iz Italije, Nemčije in drugih evropskih držav, ne skriva pa, da si želijo največ domačih, slovenskih gostov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
zoran13 |  02 .06. 2023 ob  22: 10
Do sedaj je veljalo da so zanimivosti in vrhunska ponudba oziroma, da je višek vseh užitkov možnega hotel San Rocco v Istri, ki je v Brtonigli veliko let veljal za prestiž vseh prestižev. No na oni strani Istre je tudi v ostalih krajih veliko zanimivega in okusnega. Sedaj pa so tudi pri nas podjetniki začeli z novimi in svežimi pristopi, s pravo mero okusa ponujati vse tisto, kar je do sedaj manjkalo, saj smo menili, da že ponujamo vse kar se ponuditi da. V tem ambientu v Marezigah, kjer smo bili vedno lepo sprejeti, vedno lepo sprejeti, z veliko dobre in okusne prehrane ob zmerni in konkurenčni ceni. Pa najsibodi to ob porokah, rojstnih dnevih ali pa čisto navadnih dnevih, vedno prijazni, uslužni in vedno pripravljeni za smer in dobro voljo. Da o kvaliteti vin ter edinstvene vinske fontane, kjer se ponavadi zaključijo takšna srečanja, niti ne kaže izgubljati besed. Ob tem samo upamo, da bodo tudi ostali gostje v Marezigah našli sprostitev, uživancijo in prepotrebni počitek od napornih ter stresnih strenutkov v žibljenju in da bi jih vedno spremljalo osebje iz Karjole kot tudi Alen, ki se zna z vsemi tako pogovoriti, kot tudi poveseliti. Še veliko uspehov in veselih gogodivščin v prihodnje...
Sonce |  02 .06. 2023 ob  08: 42
17
Čestitke lastniku Glampinga za ambiciozne in inovativne pristope ter za popestritev in osvežitev turistične ponudbe. To je dokaz kako je mogoče s poslovno vnemo in vizijo ustvariti prebojne rešitve. Saj vemo, nekaterim bi lahko dal cele Marezige in še kaj zraven , pa bi rastla samo robida...
Šperjo |  02 .06. 2023 ob  01: 56
-8
@Olgo Franco
te daje fovšija ?
manemebasat |  02 .06. 2023 ob  00: 42
17
Masazna kad! Jacuzzi je znamka.
Olgo Franco |  01 .06. 2023 ob  22: 27
Sorodnik od župana Bržana ozurpira cele Marezige. Kdaj bo upor?