VELIK ODZIV NA ISKALNO AKCIJO ZA 15-LETNIM ERAZMOM: Moker in prezebel, a doma

Kronika

Včeraj je potekala obsežna iskalna akcija za 15-letnim Erazma Ručmana iz Mengša, a so pozno zvečer iskanje, na katerega so se ljudje množično odzvali, preklicali. "Erazem je doma. Moker in prezebel, a ok," je na družbenem omrežju Facebook sporočil njegov oče. 

"Visok je okoli 160 centimetrov, normalne postave in ima kratke rjave lase," so pogrešanega opisali policisti. Nazadnje so ga videli na območju hriba Dobeno pri Mengšu, so včeraj sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Vest o njegovem izginotju je na družbenem omrežju Facebook delil tudi njegov oče. Kot je zapisal, so ga sinoči okoli 18.30 videli mokrega in premraženega na cesti Dobeno-Loka pri Mengšu. Ponudili naj bi mu tudi prevoz, ki pa ga je zavrnil. 

Ogromen odziv na družbenem omrežju

Iskalna akcija je doživela ogromen odziv na tem družbenem omrežju, objavo je delilo kar 13 tisoč uporabnikov.

Pozno zvečer je policija iskalno akcijo preklicala. Enako so na družbenem omrežju sporočili tudi v PGD Loka pri Mengšu, kjer so zapisali, da je "lepo videti, da znamo še vedno stopiti skupaj"

Iskalna akcija, ki se je srečno končala☺️ Hvala vsem, ki ste pomagali ali bili v pripravljenosti! Lepo je videti, da znamo še vedno stopiti skupaj ????????

Objavil/a PGD Loka pri Mengšu dne Nedelja, 16. maj 2021

Ob tem se je tudi njegov oče "za požrtvovalen trudi in hiter odziv" zahvalil gasilcem PGD Mengeš in PGD Loka pri Mengšu, policiji, medijem, vodnikom s psmi, neznancem, znancem, prijateljem, sošolcem, sošolkam, nogometašem, trenerjem, sosedom in sorodnikom. 

Kot je sporočil, je Erazem na koncu našel pot domov sam. "Erazem je doma. Moker in prezebel, a ok," je še zapisal. 

NAJDEN NAJDEN, ISKANJE ZAKJUČENO. Iskrena hvala vsem #pgdMengeš #pgdLoka, policiji, medijem, vodnikom s psmi,...

Objavil/a Igor Ručman dne Nedelja, 16. maj 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija