VEČERNA INTERVENCIJA V PRESTOLNICI: Zaprli Celovško cesto in evakuirali 300 stanovalcev (FOTO)

Kronika

V Brilejevi ulici v Ljubljani je v sredo okoli 20. ure puščal plin. Gasilci so iz dveh stanovanjskih blokov evakuirali približno 300 stanovalcev in zaprli del Celovške ceste. Po do sedaj znanih podatkih ni bil nihče poškodovan oz. stanovalci niso potrebovali zdravniške pomoči, so za STA pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Po evakuaciji in zaprtju dovoda plina, so gasilci preverili, ali obstaja nevarnost za prebivalce v neposredni okolici ter iz dela stavbe na Brilejevi 2 evakuirali nekaj stanovalcev. Po opravljenih meritvah so se stanovalci lahko vrnili v objekt, saj nevarnosti v bližnjih objektih ni bilo, so sporočili s policije. Dežurni delavci Energetike Ljubljana so zaprli plinske ventile in preprečili nadaljnje uhajanje plina. Na Brilejevi bodo preventivno prisotni dokler ne bo končana celotna sanacija.

Policisti so zaradi zavarovanja kraja dogodka v sredo med 20. uro in 21.30 uro v celoti zaprli Celovško cesto, zato je prihajalo do zastojev, so še zapisali.

Obvestilo za javnost! Ob 19:57 - Na Brilejevi ulici 2 v Ljubljani je prišlo do puščanja zemeljskega plina. Preventivno...

Objavil/a Gasilska brigada Ljubljana - Ljubljana Fire Brigade dne Sreda, 16. oktober 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija