VAS MIKA? Z dosmrtno karto preletel preko 37 milijonov kilometrov in obiskal čez 100 držav (FOTO, VIDEO)

Svet

Američan Thomas Stuker iz New Jerseyja je pred tridesetimi leti naredil izjemno potezo, ko je pri United Airlines kupil dosmrtno karto, za katero je odštel 290.000 dolarjev. V zadnjih 33 letih je preletel več kot 37 milijonov kilometrov, kar je več kot vesoljsko plovilo Apollo 11, ki je pristalo na Luni.

Stuker je obiskal preko 100 držav. Leta 2019 je samo v tem letu opravil 373 poletov in preletel 2,34 milijona kilometrov, kar bi ga, če bi plačeval letalske karte, stalo kar 2,44 milijona dolarjev. Njegova neverjetna kilometrina je v letu 2019 "pokrila več kot šest potovanj na Luno", poroča NY Post.

View this post on Instagram

A post shared by Tom Stuker (@ua1flyer)

S svojimi več kot 12.000 poleti je ne le postavil svetovni rekord, temveč je postal tudi prejemnik številnih finančnih ugodnosti. Vsak polet mu prinese t.i. bonus letalske milje, ki jih spretno izkorišča za različne nagrade. Kot prva stranka United Airlines, ki je presegla mejo 10 milijonov zbranih milj, mu te zbrane točke odpirajo vrata do razkošnih doživetij. Zbrane letalske milje z veseljem porablja za razvajanje v luksuznih hotelih, večtedenskih križarjenjih in uživanju v gurmanskih pojedinah.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija