VARUŠKA IZ PEKLA UBILA NEBOGLJENEGA DOJENČKA: Hotela se je maščevati fantu

Kronika

23-letnica, ki jo sosedje opisujejo kot "simpatično", je naredila nepredstavljiv zločin. Ponudila se je, da bo čuvala dojenčka in ga nato ubila. Razlog? Maščevanje fantu, ki jo je hotel zapustiti. 

Fotografija je simbolična. 

Rusinja Viktoria Aimetdinova se je želela maščevati fantu, zato je ubila njegovega polbrata, komaj šest mesecev starega dojenčka, piše The Sun. 23-letnica se je ponudila, da bo čuvala malega Bogdana, medtem ko sta njegova starša odšla na pogreb. Malčka je odnesla v gozd nedaleč od doma, kjer ga je najprej zadavila, nato pa zabodla z nožem in zažgala. Za kruto dejanje se je odločila iz maščevanja, saj jo je nameraval dojenčkov polbrat, njen partner, zapustiti.

Morilka je pred grozljivim zločinom na družbenih omrežjih objavljala vznemirjujoča sporočila. V enem izmed njih je zapisala: "Obstaja antikrist in to sem jaz. V vsakomur vidim zlo." Prijateljem se je medtem hvalila, da bo postala zvezda.

Dojenčkova mati Natalya Gafner je policiji povedala, da je varuško poznala in ji zaupala. Ob tem je dodala, da sta se Viktoria in dojenčkov polbrat Andrey nedavno hudo sprla, slednji naj bi ji takrat povedal, da jo bo zapustil. Natalya je tako prepričana, da se je Viktoria preko dojenčka hotela maščevati fantu.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija