V Vipavi kradli kolesa

Vipavska dolina

Včeraj v večernih urah so ajdovski policisti v Vipavi obravnavali vlom v kletne prostore enega od tamkajšnjih stanovanjskih blokov, kjer je neznani storilec iz dveh kleti ukradel dve kolesi, in sicer cestno kolo znamke Pinarello FP3, vredno približno 2.900 evrov, ter nekaj dni staro gorsko kolo znamke Cult New Evo, vredno 620 evrov.

Foto: Facebook

Neznani voznik na parkirišču poškodoval drugo osebno vozilo

Včeraj so policisti na enem od parkirnih prostorov (blizu večje trgovine) v Šempetru pri Gorici obravnavali poškodbo osebnega vozila. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik neznanega avtomobila trčil v zadnji levi odbijač tam parkiranega osebnega vozila znamke Seat Ibiza. Prej omenjeni neznani voznik je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki pustil ustrezne podatke. Šempetrski policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom ustrezno ukrepali.

Obravnavani primer s področja prepovedanih drog

Včeraj okrog poldneva so policisti v enem izmed naselij v okolici Spodnje Idrije 31-letnemu moškemu zasegli manjšo količino zelene posušene rastline, za katero so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo konopljo.

Vlomili v stanovanjski hiši na goriškem krasu…

Včeraj popoldne so policisti v naselju Sela na Krasu (Občina Miren - Kostanjevica) obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec podnevi vlomil v eno izmed tamkajšnjih hiš ter vstopil v notranjost. Storilec je pregledal prostore in si protipravno prisvojil zlata prstana. Nepridiprav je lastniku povzročil za približno 600 evrov materialne škode. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev bodo šempetrski policisti podali kazensko ovadbo. O obravnavanem primeru sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik okrožnega sodišča in pristojno novogoriško okrožno državno tožilstvo.

… in na Vogrskem

Danes v zgodnjih jutranjih urah je bila policija obveščena o vlomu v eno izmed stanovanjskih hiš na Vogrskem. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec vlomil skozi okno in nato vstopil v notranjost objekta. Po sedanjih ugotovitvah je storilec ukradel nekaj gotovine in dva starejša mobilna telefona. S tem protipravnim ravnanjem je storilec lastniku povzročil za približno 150 evrov materialne škode.

Ukradli nova platišča s pnevmatikami

Danes dopoldne je bila policija obveščena, da si je neznani storilec ponoči iz novega osebnega avtomobila znamke Kia protipravno prisvojil vsa štiri originalna aluminijasta platišča s pnevmatikami vozila, ki je bilo parkirano v ograjenem dvorišču v Kromberku pri Novi Gorici.

Deli novico: