V PORTOROŽU DANES MELODIJE MORJA IN SONCA: V tekmovalnem sporedu se bo predstavilo 14 izvajalcev

Piran

V Avditorij Portorož se drevi vrača tradicionalni festival Melodije morja in sonca (MMS). Na že 39. izvedbi prireditve se bo za veliko nagrado MMS ter nagrade strokovne žirije za glasbo, besedilo, interpretacijo vokalnega solista in nagrado Danila Kocjančiča za obetavnega izvajalca oz. avtorja potegovalo 14 izvajalcev.

V tekmovalnem sporedu se bodo tako predstavili Rina K, Samuel Lucas, Tomaž Hostnik, Mate Bro, skupina Bassless, Nada Barle, Kvatropirci, zasedba 2B, Mila, Canegatto, Tinkara Kovač, Dare Kaurič, Orter in duo Swing Deal. Festival, ki ga Avditorij Portorož prireja v sodelovanju s piransko občino in Radiotelevizijo Slovenija, bo mogoče spremljati v neposrednem prenosu na 1. programu Televizije Slovenija, 1. programu Radia Slovenija, Radiu Koper, Radiu Maribor in na RTV 4D.

Lani je na Melodijah morja in sonca slavila Lea Sirk s skladbo Moj profil, ki sta jo ustvarila Lea Sirk in Tomy DeClerque. Zmagovalec preteklega leta tradicionalno odpira festival in tako bodo poslušalci najprej prisluhnili prav Lei Sirk. Vse nastopajoče bo na odru v živo spremljal festivalski bend pod vodstvom Tomija Puriča.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
galeb |  06 .07. 2019 ob  09: 51
Zelo lepo in vljudno bi bilo, da bi na posnetku bili v prvih vrstah izvajalci, vse ostale "pomembne glave" (direktorji, žirija itd.) pa bi se spoštljivo umaknili na najvišjo zadnjo stopnico. Saj ne bi čisto nič izgubili, nasprotno. Pokazali bi kanček... spoštljive, srčne omikanosti do nosilcev prireditve. Stvar nenapisanega bontona. Sicer pa - kje je Tinkara Kovač?