USPEŠNO PUSTOVANJE V GRANDU: Tako je Gabry Ponte prebudil Portorož (VIDEO)

Piran

Slovenska Istra je dlje časa stagnirala brez večjih dogodkov, a nedavni spektakel je to spremenil. Premierni dogodek v prenovljenem skladišču soli oziroma dvorani Grando v Portorožu, s kapaciteto 1900 ljudi, je prebudil Portorož in sprožil val navdušenja.

Nekdanje skladišče soli so obarvali nasmehi, pustne maske in elektronskimi ritmi. Na Disco Carnivalu, ki je potekal 9. februarja v Grando Portorožu, so nastopali DJ-ji, kot so Gabry Ponte, ki je bolj znan kot nekdanji član italijanske evrodance skupine Eiffel 65, ki je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja dosegla svetovno slavo s hitom 'Blue (Da Ba Dee)', Secret Disco, Paolo Barbato, Alex Dee Groove iz Master mixa ter DJ Dash.

Posted by Tovarna Kulture on Nedjelja, 11. februar 2024.

Zvoki elektronske glasbe so ustvarili nepozabno vzdušje, ki je obiskovalce držalo na nogah vse do jutranjih ur. Za uspešen in obiskan dogodek se je zahvalil tudi piranski župan Andrej Korenika.

????⚡️Nora energija v Portorožu⚡️???? ❤️Najlepša hvala vsem, ki ste sinoči pospešili srčni utrip mesta. ???? #Portorož #carnivaldisco #grandoportorož #gabryponte #secretdisco #čudovito #noro #spektakel Kleva films

Posted by Andrej Korenika on Subota, 10. februar 2024.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Fošina |  12 .02. 2024 ob  15: 12
10
Sem šel bolj iz radovednosti, ker ni to ravno moja muzika, ampak je bilo res fantastično. To je tisto, kar rabi Portorož!