UPORABEN NASVET: Zdravnica pokazala, kaj storiti z masko, da se ta bolje prilagaja obrazu (VIDEO)

Trendi

Zobozdravnica Olivia Cuid je na TikToku delila video, v katerem je pokazala, kako bolje prilagoditi zaščitno masko obrazu za učinkovitejšo zaščito pred okužbo, video pa je postal spletni hit.

Nošenje maske v javnosti je v teh dneh zopet postalo običajno, v zaprtih prostorih celo nujno, a bodimo iskreni – zaščitne maske niso popolne. Manj se lahko oprimejo obraza in omogočijo morebitnim škodljivim delcem dostop do vašega nosu in ust, piše WomensHealthMag.

NOVA STANOVANJSKA SOSESKA MOMENTO V IZOLI: 175 moderno oblikovanih stanovanj na izjemni lokaciji - izkoristite priložnost, rezervirajte posvet na info točki!

Moderno zasnovana stanovanjska soseska, ki se bo nahajala v Izoli na območju Livad, predvideva gradnjo 175 stanovanj v izmeri od 50 do 250 kvadratnih metrov uporabne površine. Soseska vila blokov oziroma manjših stolpičev bo ponudila visoko kakovost bivanja z ločenimi vhodi in dvigali, estetsko oblikovana, istočasno pa tudi funkcionalna stanovanja, ki bodo z umeščenostjo v samo mesto in z zeleno okolico, prinesli kakovost bivanja sredi mesta, na odlični lokaciji, praktično sredi obalnih mest.

Zato se je zobozdravnica Olivia Cuid odločila, da razkrije trik, kako si nadeti masko, da se ta bolje oprime obraza. Njen video si je ogledalo že več kot 395.000 ljudi.

Cuid pravi, da zaščitna maska ​​sicer pušča prostor na obeh straneh obraza, ki ostajajo izpostavljeni zunanjim vplivom. Zato priporoča naslednje:

- masko zložite na polovico po dolžini,

- privijte, kolikor je mogoče vozel na elastičnem traku, ki gre okrog ušes,

- odprite masko,

- ob elastičnih trakovih se bo na straneh pojavila majhna luknja, to potisnite pod vozle na vsaki strani,

- nadenite si masko.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija