UMOR DEKLICE, KI PRETRESA PARIZ: Nenavadne poškodbe na truplu, za katere še nimajo pojasnila

Kronika

Šokantna smrt otroka pretresa Francoze. 12-letno deklico Lolo so našli nekaj ulic stran od doma v Parizu – bila je zvezana, imela je prerezan vrat in bila je strpana v kovček. Obdukcija je pokazala, da je umrla zaradi zadušitve.

Umor se je zgodil v petek zvečer. Truplo 12-letne Lole so našli v kovčku nedaleč stran od zgradbe, kjer je stanovala s staršema. V koži je imela vtisnjeni številki 1 in 0, za kar policija zaenkrat še nima razlage. Bila je zvezana, imela je prerezano grlo, obraz pa prelepljen z lepilnim trakom.

Izginotje deklice je prijavila njena mati, potem ko se hči ni vrnila iz šole. Oče je potrdil, da je na posnetkih varnostnih kamer res njegova hči v družbi ženske, stare od 20 do 30 let. Kamere so jo posnele, ko je prinesla pred zgradbo kovček, ki je bil kasneje najden nekaj ulic stran, v njem pa truplo. Ženske starša nista prepoznala.

Policisti so sporočili, da so v kleti zgradbe našli sledi ugrabitve in nasilja, škarje ter lepilni trak. Truplo je v petek okoli 23.30 našel brezdomec, ko je odprl kovček.

Policija je po grozljivem odkritju pred preiskovalnega sodnika privedla dva osumljenca. Državno tožilstvo v Parizu pa je danes sporočilo, da je zanju zahtevalo uvedbo preiskovalnega postopka zaradi umora mladoletne osebe, posilstva in mučenja.

Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP so nadzorne kamere posnele 24-letno žensko, ki velja za glavno osumljenko, kako pred dekličino hišo s težavo nosi kovček. Ženska naj bi bolehala za duševnimi motnjami. Drugi osumljeni je 43-letni moški, ki naj bi osumljenki nudil zatočišče in upravljal vozilo, v katerem se je nahajala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  17 .10. 2022 ob  15: 18
Sta se našla dva, ki obvladata slovenštino.
manemebasat |  17 .10. 2022 ob  14: 29
-1
Trpajo v Beogradu. Pri nas tlačimo.