Ukradli osebni avtomobil

Goriška

Danes zjutraj je policija obravnavala tatvino osebnega vozila znamke VW Polo, svetlo modre barve, reg. št. GO C9-486, ki je bilo parkirano na dvorišču pred eno od stanovanjskih hiš v Šempetru pri Gorici. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev bodo policisti v zvezi z omenjeno zadevo podali kazensko ovadbo.

Iz prometa izločili voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola

Danes ponoči so policisti v Tolminu ustavili 29–letnega voznika in mu v postopku odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal, da je imel omenjeni voznik v organizmu 0,86 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Tolminski policistu so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Italijanskemu državljanu zasegli tablete

Včeraj popoldne so policisti v Novi Gorici imeli v postopku 39-letnega italijanskega državljana in mu zasegli tablete oz. zdravila, ki vsebujejo psihoaktivno snov in so prepovedane droge. Če bo nadaljnja analiza potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo policisti zoper omenjenega italijanskega državljana uvedli hitri postopek zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.  

Deli novico: