TRŽAŠKI POLICISTI RAZBILI MREŽO NIGERIJSKIH TIHOTAPCEV: Mamila so pogoltnili (FOTO, VIDEO)

Kronika

Tržaški finančni policisti so razkrinkali mednarodno mrežo tihotapcev z mamili. Aretirali so 30 ljudi, 18 so jih priprli v Furlaniji-Julijski krajini, pokrajini Veneto, v Piemontu, Toskani in pokrajini Emilija-Romanja. Vsi so državljani Nigerije. Pretihotapili so več kot 100 kg mamil.

Preiskava se je pričela, ko so policisti na vlaku, ki je prispel v Milje iz Rima, našli torbo, v kateri je bilo 10 kg marihuane.

Po ugotovitvah policistov so osumljenci mamila tihotapili iz Bologne, Milana, Adis Abebe in Lagosa ter jih prepošiljali iz Rima in Milana. Skupaj naj bi pretihotapili več kot 100 kg droge, s čimer bi na črnem trgu zaslužili okoli 2 milijona evrov.

Mamila so bila namenjena preprodaji na severovzhodu Italije. Finančni policisti so prestregli 30 oseb, ki so heroin, kokain in marihuano tihotapile tako, da so pogoltnile kapsule, v katerih so bila zapakirana mamila.

Mamila so skladiščili v enem stanovanju v predmestju Ferrare.

#GDF #Trieste e #SCICO disarticolata associazione criminale straniera dedita al traffico internazionale di sostanze stupefacenti tramite “bodypacker”. Arrestati 18 soggetti nigeriani. #NoiconVoi

Objavil/a Guardia di Finanza dne Četrtek, 16. februar 2023

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija