TO PA JE BILO HITRO, PATRIK PEROŠA NI VEČ KOPRSKI PODŽUPAN: Bržan sprejel njegov odstop

Koper

Kot smo poročali, je koprski podžupan Patrik Peroša v noči na četrtek naredil veliko, tudi zelo nevarno, napako. Pod vplivom alkohola je na primorski avtocesti kar 20 kilometrov vozil v nasprotni smeri. Župan Mestne občine Koper Aleš Bržan je dejanje opisal kot nedopustno in sporočil, da mu je Peroša že ponudil svoj odstop s položaja podžupana.

Koprski župan Aleš Bržan je preko družbenega omrežja Facebook sporočil, da podžupan Patrik Peroša nedopustno napako sicer iskreno obžaluje, a se zaveda, da za vožnjo pod vplivom alkohola ni opravičila. Kot je dodal, mu je Peroša že ponudil svoj odstop s položaja podžupana.

"Ker alkohol ostaja eden izmed glavnih dejavnikov tveganja za nastanek prometne nesreče pri nas, od svojih sodelavcev in še zlasti funkcionarjev občine pričakujem in zahtevam ničelno toleranco do alkohola v prometu, zato sem njegov odstop sprejel in ga v ponedeljek povabil na pogovor, na katerem bova med drugim uredila tudi primopredajo poslov," je še pojasnil župan.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ratman |  02 .09. 2019 ob  11: 57
Če ne bi vozil v napačno smer, bi bil še vedno podžupan in bi še naprej vozil pod vplivom alkohola... Še sreča, da so opravili le alkotest... Kaj vse bi našli pri preiskavi krvi, ve le bivši podžupan sam... In koliko je še takšnih po cestah... Slišal sem za istrane, ki z litrom refoška v telesu vozijo brez problemov...
Vinjeni vozniki: Predlagam odvzem vozila in obvezno zdravljenje alkoholizma...
Istriano |  01 .09. 2019 ob  21: 38
Namesto, da bi v miru užival podžupansko plačo skoraj brez delat. Po moje je bilo zraven vina še kaj zraven, ampak so zamolčali. Jaz lahko spijem litro refoška ali tudi kaj več in ne bi šel 20 kilometrov v nasprotni smeri po avtocesti.
kokodek |  01 .09. 2019 ob  21: 07
pitje alkohola je v sloveniji nacionalni šport
max |  01 .09. 2019 ob  19: 26
Preveč fešt, pijače, premalo reda in discipline. Rezultati bodo neizbežni.
Monteverdi |  01 .09. 2019 ob  17: 32
@Tine - glede Hrvatina se strinjam s teboj, sam sem že večkrat komentiral "sposobnosti" benzinaiota ....(zanimivo ga je bilo videti v družbi s Popovićem in Matozom). Glava in vrat sta ga morala boleti od neprestanega kimanja.
Tine |  01 .09. 2019 ob  00: 05
17
@Monteverdi

Postavil ga je prejšnji župan in ponovno ga je postavil Bržan. Ali v Kopru ni strokovnega kadra, da bi vodil zdravstveni dom, da je moral Bržan "podaljšati" Hrvatin? Sramota, da Bržan dovoli, da zdravstveni dom vodi benzinaio, namesto da bi občina objavila razpis.
Monteverdi |  31 .08. 2019 ob  21: 52
13
@Tine, Hrvatina je "postavil" že prejšnji župan, Bržan mu je samo "podaljšal" funkcijo. Pozanimaj se. Upam, da Peroša ne bo več nikjer "pametoval", ker si je "zasr.." kariero. Upam, da ga doleti stroga kazen!!!
Tine |  31 .08. 2019 ob  17: 55
16
@frikofrkic

O sposobnostih Bržana govori postavitev svojega brezposelnega soseda brez izkušenj za direktorja marjetice, zaposlitev povzročitelja prometne nesreče pod vplivom alkohola v Marjetico in postavitev Hrvatica za v.d. direktorja zdravstvenega doma. Sramota!
Komentar |  31 .08. 2019 ob  17: 50
Predsednik protikorupcijske komisije Štefanec se že veseli prihoda v Koper .
Tine |  31 .08. 2019 ob  16: 43
21
Enega takega, ki je pijan vozil služben avto in se zaletel v hišo je Bržan zaposlil v Marjetici v pr službo. Zdaj sr pa dela moralista. Dvojna merila Alešek?
Lili |  31 .08. 2019 ob  12: 36
@frikofrkic
E ja....sama poštenost in sposobnost sedanjega vodstva...Se vidi na vsakem koraku... Za bruhat...
frikofrkic |  31 .08. 2019 ob  12: 27
-3
Tina K., tvoje nespretno namigovanje, da Bržana vodijo drugi je že stara zgodba, ki se je izkazala za napačno. Tudi zgodbice, da so okoli njega nesposobneži se že kaže, da bo padlo v vodo. Peroša je pošteno zaj*** in ga bo to pošteno po grbi, ampak več ali manj vsi vejo, da je sposoben mož.
1