SVETOVNO ZNAN BLOOMBERG NAREDIL PRISPEVEK O NAŠI KUHARSKI MOJSTRICI: "Ljudje zaradi Roševe v Posočje potujejo iz celega sveta" (VIDEO)

Slovenija

Ameriški poslovni portal Bloomberg je opazil delo slovenske kuharske mojstrice Ane Roš in njeno delo v Hiši Franko v video prispevku opisal z naslovom "vrhunska kuhinja sredi ničesar". Roševa je v prispevku opisala svojo izkušnjo z uvajanjem kulinarike na višjem nivoju na podeželje, spletni portal pa ga je opremil z idiličnimi posnetki Posočja.

"Podeželje ni prostor za vrhunsko kuhinjo," je v prispevku dejala Roševa. Ljudje jejo, ker so lačni. "Sprememba je bila velika, nismo turistično območje, v bližini ni bilo restavracij," je opisala. Ker so morali preživeti, so bili zato v Hiši Franko zelo motivirani, da bi to spremenili.

Bloomberg je navedel, da ljudje v Hiši Franko tudi do pol leta čakajo, da dobijo prosto mizo, ljudje pa prav zaradi Roševe v Posočje potujejo iz celega sveta. "Smo ambasadorji svoje dežele, vendar pa ljudem ne pokažemo le naše tradicije in zgodovine, temveč tudi prihodnost," je opisala kuharska mojstrica.

Prav Hiša Franko po njenem mnenju dokazuje, da so ljudje lahko pri poslu uspešni, tudi v primeru, da delajo na oddaljenih območjih, kot je Kobarid. Za uspeh je, kot je dodala, nujno trdo delo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
porkamalora |  26 .12. 2018 ob  17: 19
Američani, seveda. Medtem ko naši neproduktivni, nesposobni, nagravžni rdeči jugo komunisti, kolateralna škoda slovenske demokracije, kujejo strategijo, kako takim zlobnim, grdim, nepotrebnim kapitalistom dvigniti davke in stroške poslovanja. ... ter tako še naprej omogočati sigurno plačko in lagodno življenje svojim brezbrižnim, neodgovornim levičarskim volilcem. Na hrbtih trpežnih podjetnikov in nemočnih penzionerjev.