STE TUDI VI OPAZILI "DRIFTERJA" V ENEM OD KOPRSKIH KROŽIŠČ? Večkratni kršitelj si je prislužil globo

Kronika

Na naše uredništvo se je obrnila šokirana bralka. Obvestila nas je, da je včeraj v večernih urah videla avto bele barve, ki je "driftal" po enem izmed koprskih krožišč. Opozorila nas je, da je naredil v krožišču več krogov, pri tem pa ga je zaradi spolzke ceste tudi zanašalo. Bralka se je ob tem počutila nevarno in ogroženo, saj se ni imela kam umakniti s svojim vozilom. Kot pravi, je lahko "samo upala, da ne bo priletel vanjo". Ker je srčna bolnica, je bila ta izkušnja zanjo še toliko bolj stresna.

Na koprski policijski upravi smo preverili, ali so s primerom seznanjeni oziroma, ali so ga obravnavali. Kot so nas obvestili, so sinoči ob 19.55 policisti na Piranski cesti obravnavali večkratnega kršitelja v cestnem prometu.

Policisti so mu odredili tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je bil negativen. Zaradi "driftanja" mu je bil izdan plačilni nalog za naglo speljevanje, zaviranje in ustavljanje, globa pa znaša 200 evrov.

Na Policijski upravi Koper nam sicer niso potrdili, ali gre za isto osebo, smo pa o podobnem primeru "driftanja" v krožišču poročali že pred časom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  08 .02. 2021 ob  17: 37
Drifterji, skejterji, a hodit znajo?