SO LEŽALI PO PIRANSKIH ULICAH? Nekdo naj bi zastrupljal golobe

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 37 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 88 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda pa je bila ena intervencija.

Včeraj dopoldan so policisti prejeli obvestilo, da nekdo v Piranu zastruplja golobe. O tem so nato obvestili območni urad Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (UVHVVR) Koper, na kraj sta prišla veterinar Veterinarske ambulante Koper in veterinarski higienik. Nadaljujejo z zbiranjem informacij.

V Kopru so policisti zasegli osebni avto 65-letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali devet ilegalnih prehodov državne meje: na Rakitovcu dva državljana Maroka, pri Zazidu dva državljana Iraka, v Mali Bukovici štiri državljane Kube in enega državljana Pakistana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija