SD KOPER: "Pri neimenovanju direktorja s polnimi pooblastili gre za zaskrbljujoče politične odločitve"

Koper

Tudi v Socialnih demokratih Koper z zaskrbljenostjo spremljajo dogajanje v Marjetici Koper. "Trenutno dogajanje odraža zaskrbljujoče politične odločitve, ki se kažejo v neimenovanju operativnega direktorja že toliko časa po nedolgo nazaj razrešenem direktorju," pravi vodja območnega odbora Natalija Gulič.

Pred časom smo v medijih spremljali sklepanje dogovora med vodstvom podjetja in delavskim predstavništvom v Marjetici Koper, sedaj pa spremljamo njegovo neuresničevanje, opozarjajo v SD Koper. 

"Neimenovanje novega operativnega direktorja s polnimi pooblastili je skrajnost, ki za tako pomembno podjetje v času covida-19, ko bi morali delovati postopki utečeno, ko bi se moralo usmerjati usklajeno poslovanje v korist občanov v smislu zagotavljanja čistoče, varnosti in urejenega finančnega poslovanja, se podjetje ukvarja z osnovnimi vprašanji kadrovanja že skoraj dve leti po občinskih volitvah," pravi Natalija Gulič in ob tem opozarja, da bodo občani na koncu izstavili račun, ki pa verjetno ne bo odražal pričakovanega rezultata.

Natalija Gulič, predsednica SD Koper

Da v podjetju Marjetica Koper zopet vre, so v petek opozorili tudi člani sindikata in sveta delavcev, ki so vodstvu podjetja predstavili svoje zahteve in predloge za izboljšanje poslovanja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
frikofrkic |  27 .07. 2020 ob  14: 53
SD spet nesrečen, ker niso za direktorja vzeli njihovega Radojkoviča?