POSKUS UBOJA POLICISTA PRI POREČU: Prijeli 31-letnega Nemca

Kronika

31-letnega Nemca, ki je v Taru pri Poreču zabodel policista, so priprli, poročajo hrvaški mediji. Policist je bil prepeljan v puljsko bolnišnico.

31-letnik naj bi v ponedeljek popoldne vlomil v ograjen prostor motodroma v naselju Rošini pri Taru. Razbil naj bi videokamere in stekla na objektih. Ko pa je okoli 15.00 poskušal motodrom zapustiti, ga je opazil 48-letni policist, ki takrat ni bil v službi. Policist mu je poskušal preprečiti pobeg, a ga je 31-letnik napadel z nožem in poškodoval.

Policista naj bi poškodoval v predelu prsnega koša in so ga zaradi poškodb prepeljali v puljsko bolnišnico, kjer so potrdili, da gre za lažje poškodbe.

Nemcu je uspelo pobegniti s kraja v bližnji gozd, vendar so ga policisti okoli 17.00 našli v Taru in mu poskušali odvzeti prostost. Moški je spet izvlekel nož in jih poskušal napasti. Ko so ga obvladali, je bil priveden na policijsko postajo.

Izkazalo se je, da je v noči na 17. januar vlomil v avtomat za pijače na nogometnem igrišču v Taru in ukradel nekaj alkohola.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija