POLICIJA O SOBOTNEM DOGAJANJU NA TARTINIJEVEM TRGU: Moškega z nožem obvladal mimoidoči (FOTO, VIDEO)

Kronika

V soboto smo poročali o dramatičnem dogajanju v središču Pirana. Popoldne naj bi se na Tartinijevem trgu sprla dva domačina. Najprej naj bi en moški drugega moškega s topim predmetom udaril po glavi, nakar naj bi se napadeni moški odpravil domov in vrnil z nožem, s katerim naj bi napadel svojega napadalca. Policisti naj bi oba v lisicah odpeljali s kraja dogodka. Danes smo o incidentu dobili tudi uradne informacije s Policijske uprave (PU) Koper.

O dogodku je policijo v soboto ob 17.45 obvestil občan. Povedal je, da je na Tartinijevem trgu v Piranu opazil moškega, ki nekomu grozi z nožem.

Policisti so na kraju ugotovili, da je 49-letni moški pristopil do 43-letnika in zamahnil proti njemu z nožem. Ta se je ubranil tako, da je nož prijel, pri tem pa se je porezal. Po incidentu so ga odpeljali na šivanje v izolsko bolnišnico.

49-letniku je mimoidoči občan izbil nož iz roke in skupaj s poškodovanim sta ga zadržala do prihoda policistov na kraj. Sledi mu kazenska ovadba, so sporočili s PU Koper. 

Napad z nožem v Piranu!

Napad z nožem v Piranu! Več na: https://bit.ly/3ajDX2t

Objavil/a Regional Video dne Sobota, 17. april 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija