PODROBNOSTI NAPADA ZARADI URINIRANJA PO BANKOMATU: Nastal je pretep, nasilje je preprečil varnostnik

Kronika

V novem letu smo že poročali o ogorčenem zapisu mlajše ženske, ki naj bi jo v Novi Gorici fizično napadla dva moška zaradi opazke, da se ne urinira po bankomatu. Več podrobnosti so danes sporočili s Policijske uprave (UP) Nova Gorica.

Ženski, stari 46 in 18 let, sta 30. decembra okrog 18. ure odšli peš proti bencinskemu servisu na Vojkovi cesti v Novi Gorici. Ob bankomatu v bližini je 26-letni domačin iz okolice uriniral. Ko sta se približali bankomatu, se je moški usedel v osebni avtomobil, medtem pa ženski še nedostojno ogovoril. Ženski sta pristopili do avtomobila in ga opozorili, da se ne spodobi urinirat na javnem mestu. Moški se je razburil in pričel na njiju kričati. Postal je agresiven in želel izstopiti iz avtomobila, kar mu je 46-letnica preprečila tako, da je zaloputnila z vrati vozila.

Ko je moški ponovno želel odpreti vrata, mu jih je ženska vnovič zaprla. Nato je izstopil 43-letni domačin, ki je sedel na zadnjih sedežih vozila in s pestjo udaril 18-letnico v predel nosu. Pričela se je braniti in mu skušala udarec vrniti. Starejša je poskušala mlajšo žensko ubraniti udarcev tako, da se je postavila med njo in napadalca. Nato je iz vozila izstopil še moški, ki je malo prej uriniral na javnem kraju. Sprva je poskušal sopotnika umiriti, vendar mu to ni uspelo, v nadaljevanju pa je ženski tudi sam pričel odrivati stran in ju poskušal udariti, so dogajanje opisali na PU Nova Gorica.

Med pretepanjem so se pričeli odmikati proti bližnji trgovini. Pri tem sta udarce prejemali obe. Nadaljnje nasilje je preprečil varnostnik, ki je izstopil iz trgovine. Napadalca je zagrabil in ga zvlekel stran, nato sta se nasilneža odpeljala s kraja.

Novogoriški policisti bodo zoper oba nasilneža, ki sta stara znanca policije, podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe in grožnje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Heretik |  04 .01. 2021 ob  14: 59
-19
Babi sta si popolnoma sami krivi! Brigali bi se zase, pa bi se popolnoma mirno izšlo. Prvi sta napadli in sta dobili točno to, kar sta iskali! Bosta mogoče za drugič vedeli, kako se obnašati!