PO TRAGIČNI NESREČI ČAKAJO OBDUKCIJO: Bodo 26-letnega Kraševca kazensko ovadili?

Kronika

Po hudi prometni nesreči, ki se je pred tednom dni zgodila na cesti med Gabrjami in Dolom, so 26-letnika, ki je edini preživel, zbudili iz umetne kome. Okoliščine nesreče, v kateri sta umrli dve osebi, za enkrat še niso pojasnjene. Kar bo povedal preživeli Kraševec, bi lahko bilo ključno za razjasnitev okoliščin.

V tragični nesreči na cesti med Gabrjami in Dolom minulo soboto sta izgubila življenje 52-letnik iz Doberdoba in 60-letnik iz Tržiča. Italijansko tožilstvo je odredilo obdukcijo trupel.

Edini, ki je preživel nesrečo, je 26-letnik. Po podatkih Primorskega dnevnika gre za K.P. iz Kostanjevice na Krasu, ki okreva v tržaški bolnišnici na Katinari. V četrtek naj bi ga prebudili iz umetne kome. Poškodbe, ki jih je utrpel v nesreči, naj bi bile hude. Imel naj bi več zlomov in notranje krvavitve, a naj njegovo življenje ne bi več bilo v nevarnosti.

Karabinjerji naj bi ga zaslišali, ko se bo njegovo zdravstveno stanje izboljšalo. Mladeničevo pričanje bo morda ključno pri razjasnitvi okoliščin tragične nesreče. Ko bo tožilstvo zbralo dovolj dokazov, se bo odločilo, ali bodo zoper Kraševca vložili kazensko ovadbo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija