PEDALINI SO ŽE DRUGIČ LETOS LETELI V MORJE: Koprčan prosi za pomoč pri iskanju vandalov (VIDEO)

Koper

Koprčan Iztok Južnič Zonta je minuli vikend doživel neprijetno presenečenje. Nekdo je v morje nasproti koprske taverne vrgel dva njegova pedalina, ki ju je sicer imel skrbno spravljena. To se mu je zgodilo že drugič letos. Prek družbenega omrežja Facebook zato poziva k pomoči pri iskanju storilca oziroma storilcev.

"Že drugič letos se je našel nekdo, ki je svoje frustracije ali dolgčas sprostil na mojih pedalinih. Zagotovo gre za več oseb, ker so mi v morje vrgli dva pedalina, ki sta bila shranjena in zaklenjena na kopnem," je na svojem Facebook profilu zapisal Koprčan. Vse, ki bi vedeli karkoli o vandalističnem dejanju, prosi, da ga kontaktirajo, saj kot pravi, "od tega živi".

Nad njegovimi pedalini se je nekdo znesel že februarja, ko je nastala še večja škoda.

Južnič Zonta predvideva, da gre za osebe iz koprske občine, glede na to, da še vedno velja omejitev gibanja med občinami. Vse, ki mu boste pomagali s koristnimi podatki, pa bo poleti častil z vožnjo na pedalinu, se je še pošalil.

Breaking News: PPP! Ponovno potopljen pedalini! Že drugič letos se je najdel nekdo, ki je svoje frustracije ali dolgčas sprostil na mojih pedalinih. Zagotovo gre za več oseb, ker so mi v morje vrgli dva pedalina, ki sta bila shranjena in zaklenjena na kopnem. Prosim vse, ki bi karkoli vedeli o storjenemu vandalizmu, da me kontaktirate na ZS. Predvidevam, da gre za osebe iz naše občine #koper, glede na to, da velja pravilo #ostanidoma. Dajmo stopit skupaj in najdimo storilce. Vse, ki mi boste pomagali s koristnimi podatki, počastim z vožnjo na pedalinu, ko bo poleti spet #activekoper ???? Hvala policiji, kapitaniji, Peter Volk, Luka Ioopar in Ivo ribič, za pomoč pri reševanju.????

Objavil/a Iztok Južnič Zonta dne Nedelja, 19. april 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Alozi |  21 .04. 2020 ob  17: 20
@Paluba... Pa kaj vam ni jasno? Privlekli so jih iz morja... Tam je tudi policija... Nekam so jih morali privezati... Kaj ima veze to z vandalizmom in s tem da človeku uničujejo vir dohodka... Da jih jaz dobim v roke te vandale bi celo poletje zastonj delali po cele dneve... Bi videli kazen... Razvajena mularija
Paluba |  20 .04. 2020 ob  20: 30
Pa kaj ni ta pomol v lasti R Slovenije in označen kot mejni prehod. Kako so pedalinoti sploh lahko tam privezanijQuery112307490057440981625_1587407323211?
Če se ne motim je ta pomol zaprt z zapornico.