OBOROŽENA MOŠKA OROPALA VARNOSTNIKA NA LETALIŠČU: Zbežala s 100.000 evri gotovine

Kronika

Na dubrovniškem letališču Ćilipi sta zjutraj dva oborožena moška na motorju oropala varnostnike letališča, medtem ko so v kombi nalagali zaslužek s konca tedna. Moška sta po ropu pobegnila z motorjem, po poročanju hrvaških medijev pa naj bi odnesla okoli 100.000 evrov gotovine.

Po navedbah časnika Dubrovački dnevnik naj bi šlo za zaslužek letališkega Duty free shopa iz konca tedna. Tudi po poročanju hrvaške tiskovne agencije Hina gre neuradno za izkupiček Letališča Dubrovnik s konca tedna, ki bi ga morali z varovanim kombijem prepeljati v Dubrovnik. 

Roparja sta očitno točno vedela, kdaj se bo kombi v spremstvu varnostnikov pojavil pred upravno stavbo dubrovniškega letališča, poroča Dubrovački vjesnik. Rop so posnele nadzorne kamere, vendar pa sta roparja nosila čeladi.

Roparja sta bila oborožena s pištolama, pobegnila sta na motorju, policija pa ju še vedno išče. Poteka obsežna kriminalistična preiskava, ki naj bi osvetlila vse okoliščine dogodka, so sporočili z dubrovačko-neretvanske policijske uprave.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija