NOVE PODROBNOSTI USODNEGA PREPIRA V BAŠKI: Žrtev padla na asfalt in se udarila v glavo

Kronika

44-letni Zagrebčan A. T. je bil obsojen na enomesečni pripor. Osumljen je hude telesne poškodbe s smrtno posledico, ki je bila posledica prometnega incidenta v hrvaškem naselju Baška, do katerega je prišlo v soboto. Incident se je končal s smrtjo 69-letnega državljana Avstrije F. F., piše Novi list.

Zagrebčan je osumljen, da je v soboto okoli 16.30 v Baški z roko udaril Avstrijca v prsni koš in nato odšel. Toda po tem se je vrnil in Avstrijca močno udaril z roko v prednji del glave v predel nosu.

Žrtev je padla na hrbet na asfalt, udarila se je v glavo in utrpela smrtno nevarne poškodbe. Kljub vsemu, kar je bilo storjeno za reševanje njegovega življenja, je poškodovanec podlegel poškodbam, in sicer ob 18.00.

Tragedija se je zgodila v vzhodnem predelu Baške, imenovanem Kricin, v ozki dvosmerni ulici nad plažo. Tam je, kot je neuradno izvedel Novi list, voznik avtomobila z zagrebškimi registrskimi oznakami v nekem trenutku z vzvratnim ogledalom zadel turista iz Avstrije.

Avstrijec se je razjezil in ogledalo utrgal. Zagrebčan je nato stopil iz avtomobila. Po krajšem prepiru je voznik po besedah ​​očividcev nokavtiral pešca, ki je na kraju umrl. Sosedje pravijo, da je poskus oživljanja tujega turista trajal skoraj eno uro, a mu ni bilo pomoči.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija