NOVA SPOMLADANSKA PONUDBA V TERMAH PORTOROŽ: Privoščite si mediteransko sprostitev

Piran

Pobegnite v svet popolne sprostitve in pomlajevanja v Terme Portorož, kjer se očarljivo Sredozemlje sreča z razkošnim wellnessom. Preverite spomladansko ponudbo, ki je pripravljena tako, da poživi vaše čute ter nahrani vaše telo in dušo.

Odkrijte moč celostnega razvajanja z izvrstnimi tretmaji, ki vključujejo:

- blagodejni sredozemski piling s kratko masažo,

- aromatično kopel za popolno sprostitev,

- suho kopel CarboBed CO2 za zdravo ožilje in

- SOS Cocoon - popolno antistresno nego obraza.

Pripravite se na nekaj uric ugodja in spokojnosti, kakršnih še niste doživeli. Sprostite se in pustite, da se vaše skrbi raztopijo s sredozemskim pilingom, ki je strokovno zasnovan tako, da obnovi vašo kožo in ji povrne naravni sijaj. Prepustite se nežnim dotikom usposobljenih terapevtov, ki vam z ekskluzivno mediteransko mešanico kožo očistijo, obnovijo in odstranijo odmrle celice. Začutite, kako stres izginja, ko se prepustite blagodejni kratki masaži, po kateri se boste počutili spočiti in revitalizirani.

Potopite se v svet miru z aromatično kopeljo, ki vas bo popeljala v stanje čiste blaženosti. Prepustite se pomirjujočim vonjavam Sredozemlja, medtem ko terapevti spretno mešajo eterična olja in ustvarjajo mirno vzdušje. Topla voda vas bo objela, odplaknila napetost ter vas pomirila in pomladila.

Izkusite zdravilne učinke suhe kopeli CarboBed CO2, ki je prilagojena za spodbujanje zdravega krvnega in limfnega sistema ter izboljšanje krvnega obtoka. Sprostite moč ogljikovega dioksida, ki nežno spodbuja naravne zdravilne procese vašega telesa ter pomaga regenerirati tkiva po poškodbah in operacijah. Spodbudite okrevanje, pomladite se od znotraj navzven in stopite bliže dobremu počutju.

Za pravo razvajanje si privoščite SOS Cocoon, popolno protistresno nego obraza. Sprostite se, medtem ko usposobljeni strokovnjaki z naprednimi tehnikami in razkošnimi izdelki negujejo in pomirjajo vašo kožo. Spustite pritiske vsakdanjega življenja in dovolite strokovnjakom, da vas zavijejo v stanje čistega miru ter vam razkrijejo sijočo polt, ki izžareva naravno lepoto.

V Termah Portorož verjamejo v preobrazbeno moč celostnega dobrega počutja. Pobegnite od vsakdanjosti in se podajte na pot sprostitve. Rezervirajte svoj termin še danes in se prepustite čarobnosti Term Portorož. Vaša sredozemska oaza vas pričakuje.

Za informacije in rezervacije terminov pokličite na telefonsko številko: 05 692 80 09 ali pišite na elektronski naslov: wellness@lifeclass.net.