NOVA IZVIRNA TURISTIČNA ATRAKCIJA V ISTRSKI VASICI KUBED: Na velikonočni ponedeljek bodo odprli družinsko doživljajsko pot 'Velikani Istre'

Koper

Na Kmetiji Jakomin v Kubedu bo na velikonočni ponedeljek, 1. aprila, ob 11. uri potekalo odprtje nove doživljajske poti poimenovane Velikani Istre. Obeta se pester program, poln doživetij, glasbe in kot se za veliko noč spodobi tudi lov na velikonočna jajčka.

Na pobudo Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper je v Kubedu nastala nova izvirna turistična atrakcija: družinsko doživetje 'Velikani Istre'. "Gre za gozdno družinsko dogodivščino in 11. pot na Pravljično-doživljajski transverzali po Sloveniji, ki jo ustvarja Zavod Škrateljc. Za obisk doživetja se odpravite v istrsko vasico Kubed. Za vstop v svet Velikanov otroci potrebujejo velebeležko, ki jo dobijo na Kmetiji Jakomin, sicer priljubljeni turistični osmici, kjer je tudi začetek poti, ki se nadaljuje čez vas in na hrib Lačna," so zapisali na spletni strani Mestne občine Koper.

Na odprtju nove doživljajske poti, ki bo potekala na velikonočni ponedeljek, 1. aprila, ob 11. uri na dvorišču Kmetije Jakomin v Kubedu, bodo otroci lahko prisluhnili glasbeni pravljici 'Velikani Istre'. Nastopil bo Rudi Bučar, program pa bodo popestrile šavrinke.

Po odprtju se bodo družine lahko odpravile na voden pohod in, ker bo ravno velikonočni ponedeljek, se bodo otroci lahko odpravili tudi na lov na velikonočna jajčka. Skrita bodo zlata jajčka, med njimi tudi velikonočna jajca Altroke by Vinakoper, ki skrivajo super nagrade.

Po novi doživljajski poti se bodo lahko obiskovalci odpravili sami čez vse leto.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija