Neznanec vlomil v stanovanjsko hišo

Goriška

Včeraj dopoldne so policisti obravnavali vlom v eno od stanovanjskih hiš v Solkanu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec pred kratkim vlomil skozi balkonska vrata in vstopil ter pregledal prostore v hiši. Po dejanju je storilec stanovanjsko hišo zapustil, ne da bi si karkoli prisvojil, in odšel neznano kam.

Vozniku na ajdovskem zasegli osebno vozilo

Danes zjutraj so policisti v Vipavi ustavili 37-letnega voznika avtomobila in v postopku ugotovili, da je vozil v času začasnega odvzema vozniškega dovoljenja. Policisti Policijske postaje Ajdovščina so omenjenemu vozniku osebni avtomobil zasegli na podlagi 23. člena Zakona o pravilih cestnega prometa in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Pri risanju grafitov na lokomotivo delavci zalotili mlajšega moškega

Policija je bila danes nekaj minut po 3. uri v nočnem času s strani uslužbenca Slovenskih železnic obveščena, da so v delavnicah v Novi Gorici pri risanju grafitov na motorno lokomotivo zalotili mlajšega moškega, drugi pa je zbežal. Policisti so na kraju ugotovili, da je 24-letni italijanski državljan z barvnimi spreji na omenjeno lokomotivo risal grafit. V postopku mu je bilo zaseženih tudi več doz barvnih sprejev.

Iz prometa izločili voznika avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola

Včeraj v večernih urah so policisti v Novi Gorici ustavili 66-letnega voznika avtomobila in mu v postopku odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal, da je imel omenjeni voznik v organizmu 0,85 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Tatvina registrskih tablic

Policisti so včeraj dopoldne v Novi Gorici obravnavali tatvino registrskih tablic na osebnem vozilu (koprsko območje). Neznani storilec je namreč pristopil do parkiranega osebnega avtomobila znamke Audi A4 in odstranil prednjo in zadnjo registrsko tablico (skupaj s plastičnimi okvirjema). Po dejanju je storilec odšel neznano kam.

Ukradli plinski jeklenki

Policisti so danes dopoldne obravnavali vlom v skladiščni prostor v eno izmed trgovin v bližnji okolici Nove Gorici, kjer je storilec ukradel dve plinski jeklenki v vrednosti 40,60 evra.

Deli novico: