NESREČNI PRIPETLJAJ POLICISTA V KOPRSKI GARAŽNI HIŠI TRGOVSKEGA CENTRA: Poškodoval službeni kombi (FOTO)

Kronika

Minuli petek je prišlo do nenavadne nesreče v garažni hiši Mecatorja v Šalari, v kateri je bil udeležen policist s službenim vozilom. Na dogodek nas je opozoril bralec, ki nam je tudi poslal fotografijo.

Na fotografiji lahko vidimo uniformiranega policista in policijski kombi s poškodovano streho, vidno je tudi, da je fotografija nastala v omenjeni garažni hiši.

Za pojasnila o dogodku smo se obrnili na tiskovno predstavnico Policijske uprave (PU) Koper Anito Leskovec, ki nam je odgovorila: "23. 8. 2019 ob 19.19 je policist v garažni hiši v Kopru zaradi višine vozila poškodoval službeno vozilo - kombi. Policisti so opravili ogled, preverili pogoje za udeležbo v prometu, s policistom, ki je vozil kombi, pa tudi opravili preizkus alkoholiziranosti (ki je pokazal 0,0). Ker je bila le materialna škoda na vozilu, so odstopili od ogleda," je zapisala.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  27 .08. 2019 ob  16: 54
Kaj ni kakšne viseče table na samem vhodu, kot bi morala biti v izogib takim zadevam? Je res težko sicer ocenit tako za tak kombi, kot velike jeepe in podobno.
Darko |  27 .08. 2019 ob  14: 47
a ni videl da je garaža prenizka?