NEPRAVILNO PREHITEVANJE: Z avtom v traktor, ki se je prevrnil, njega odbilo v obcestni jarek (FOTO)

Kronika

Včeraj okoli 13.30 se je na regionalni cesti Steske – Branik zgodila prometna nesreča. Voznik osebnega avtomobila je nepravilno prehiteval traktor, ki je zavijal v levo.

Prometni policisti so ugotovili, da je 52-letni voznik kmetijskega traktorja vozil iz naselja Steske proti Braniku. Med vožnjo je s smernim kazalcem nakazal, da bo zavil in pričel zavijati levo na makadam. V tistem je za traktoristom pripeljal 54-letni voznik osebnega avtomobila in ga začel prehitevati. Pri tem je prišlo do prometne nesreče, saj je voznik avtomobila s prednjim desnim delom trčil v traktor, ki se je prevrnil na levi bok. Po trčenju je osebni avto prevrnilo na streho in nato odbilo v obcestni jarek, kjer je obstalo na kolesih, so zapisali na PU Nova Gorica.

V prometni nesreči je 54-letni voznik avtomobila utrpel predvidoma lažje telesne poškodbe in so ga odpeljali na nadaljnji preventivni pregled v šempetrsko bolnišnico. 54-letnemu povzročitelju prometne nesreče je bil zaradi kršitve prometne zakonodaje izdan plačilni nalog. Na kraju so prometnim policistom in reševalcem pomoč nudili novogoriški poklicni gasilci.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija