NASVET SEKSOLOGINJE: Partnerju bi za božič morali pokloniti dovoljenje za varanje

Trendi

Božič vas zaradi nakupa daril lahko precej stane, a seksologinja meni, da je najboljše darilo, ki bi ga lahko dali svoji boljši polovici, popolnoma brezplačno: dovoljenje za varanje.

Prav ste prebrali. Wednesday Martin meni, da je darilo, ki bi ga lahko dali partnerju, dogovor, da lahko eden ali oba spita z nekom drugim, brez posledic.

Ob tem verjame, da bi morali moški svoji partnerki dati dovoljenje za varanje. Dolgoletne zveze so težje za ženske kot pa za moške, pravi. "Mnogi strokovnjaki zdaj menijo, da je monogamija bolj 'naporna' za ženske kot za moške." Pravo darilo bi bilo, če bi se s partnerjem pogovorili, kot pa da zahtevate npr. ločitev, dodaja.

Ena izmed študij je pokazala, da se moška želja po partnerki počasi zmanjšuje v sedmih letih, medtem ko se ženska želja po partnerju zmanjšuje od enega do štirih let. Kot pravi seksologinja, to ne gre pripisati staremu prepričanju, ki so ga sedaj ovrgli novi podatki, da naj bi imele ženske manj rade seks kot moški, temveč ker si moški želijo tisto, kar že imajo, medtem ko se ženske čedalje bolj in bolj 'mučijo' s stalnim partnerjem, je dodala.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  11 .11. 2019 ob  13: 06
Dobro verjetno je imela v mislih,da vsaj za bozic lahko kaksno drugo pogleda in jo pozdravi :-)