Najbolj brano ta teden: Mišič, milijonar, dobrotnik ...

Koper

Katere so tiste vsebine, ki ste jih ta teden najpogosteje klikali in prebirali? Mišič pijan za volanom bežal pred policisti, koprski novopečeni milijonar, parodija ...

5. Zima, ki to (še) ni

Marsikdo je pričakoval, da bo zima prinesla s seboj snega in nizke temperature, kot se je to zgodilo decembra 2012. A zaenkrat zima še ni pokazala zob, temperature so skoraj rekordno visoke.

4. Je novopečeni milijonar Koprčan?

Na žrebanju lota Loterije Slovenija so v nedeljo izžrebali sedmico plus, vredno dobrih 1,5 milijona evrov. Dobičkonosno srečko je srečnež vplačal v Kopru. Zmagovite številke za sedmico plus so bile 5, 19, 27, 28, 29, 37 in 38.

3. Gašpar Mišič pijan za volanom bežal pred policisti?

Koprski policisti so v torek po tretji uri zjutraj poskušali ustaviti osebno vozilo, a voznik ni upošteval zvočnih in svetlobnih znakov. Za volanom je sedel prvi mož Luke Koper Gašpar Gašpar Mišič. Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je vozil vinjen. Policisti so Mišiču odvzeli vozniško dovoljenje in mu izdali plačilni nalog.

2. Ljubljanski dobrotnik bi dobrodelnost širil tudi na Obali!

Znani ljubljanski gostinec Enes Musić, ki je zaslovel, potem ko je na tablo pred svojo gostilno napisal, da vsem lačnim nudi brezplačen obrok, pravi, da ima veliko projektov, med drugim tudi na Obali. 

1. EKSKLUZIVNO: Pridobili smo policijski avdioposnetek Mišičevega odvzema izpita!

Smeh v teh resnih časih pa res ne more škoditi nobenemu, zato smo na Regionalu pripravili parodijo o tem, kako je prvi mož Luke Koper Gašpar Gašpar Mišič "pregloboko" pogledal v kozarec, policisti pa opravljali "rutinsko kontrolo".

Popravek |  12 .01. 2014 ob  09: 32
Hitro popravite vprašaj na koncu tretje točke.! MIšič je bežal pred policisti !! in dodajte, s službenim vozilom!
štakorji, podgane, pantegane |  11 .01. 2014 ob  19: 13
-1
> miš <