LOKALI POKAJO PO ŠIVIH, SNACK BAR PA ŠE VEDNO ZAPRT: Kaj jim je prekrižalo načrte in kdaj se odpira?

Koper

Že skoraj mesec dni so na Obali odprte terase lokalov, od danes pa je v veljavi še ena sprostitev ukrepov, ob izpolnjevanju določenih pogojev je po vsej državi dovoljena strežba v notranjih prostorih. Eden izmed najbolj priljubljenih in obiskanih gostinskih obratov na Obali, kamor redno zahajajo ne le turisti, temveč tudi domačini, pa svojih vrat še vedno ni odprl. Pozanimali smo se, zakaj je Snack bar še vedno zaprt. 

Pisal se je 19. april, ko je mnoge razveselila novica o odprtju teras gostinskih lokalov v obalno-kraški regiji. Že tedaj smo poročali, da Snack bar ostaja zaprt. Munib Asso Haskić je izpostavil več razlogov, zaradi katerih se odprtje "ne izplača": morebitno slabo vreme, ki lahko goste "spodi" s teras, omejen urnik in prevelik rizik, da bi jih ponovno zaprli.

"Prvo, obstaja možnost, da čez sedem dni spet zaprejo, ampak dobro, "gre nam na bolje". Vendar terase z distanco treh metrov med mizami, to pomeni, da bo v praksi ena tretjina miz uporabnih, odvisno od tega, koliko prostora imaš. Ker nekateri te možnosti sploh nimajo. Kakorkoli, za tri do štiri mize se ne odpira lokala," je navedel tedaj. 

V Snack baru so kasneje na družbenem omrežju Facebook sicer napovedali, da bodo prve goste po dolgem času sprejeli v ponedeljek, 3. maja. A se to ni zgodilo, vrata lokala v Žusterni pa še vedno ostajajo zaprta. Pozanimali smo se, kaj se dogaja.

Načrte so jim prekrižale tehnične težave

Kot nam je pojasnil Haskić, so odprtje res predvideli že pred tednom dni, a so jim načrte prekrižale tehnične težave. 

Spoštovani gostje, obveščamo vas, da bo Snack Bar,zaradi nepredvidenih tehničnih težav pričel z obratovanjem v naslednjem tednu.

Objavil/a SnackBar 1964 dne Nedelja, 02. maj 2021

"Ko smo se pripravljali na odprtje smo ugotovili, da nam ne dela hladnilnik, ker je vse skupaj toliko časa stalo," nam je pojasnil in dodal, da je zato nekaj časa trajalo, da ga popravijo, poskrbeti pa so morali tudi za nekatere druge tehnične stvari.

"Če bo vse po sreči, bomo Snack bar odprli že ta teden," je dejal, točnega datuma si sicer ni upal napovedati. "Šušlja" pa se, da naj bi priljubljeni lokal odprli v sredo ali četrtek. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
forešter4 |  10 .05. 2021 ob  13: 53
16
pokvaril se je stroj za pranje denarja
TOPO GIGGO |  10 .05. 2021 ob  12: 28
pa tak gospodar in podjetnik, kot jih še ni bilo na obali....pa ne gre!!!...