KORONAVIRUS "VDRL" TUDI V BOLNIŠNICO VALDOLTRA: Pozitiven pacient, ki ni kazal znakov okužbe

Ankaran

Iz Ortopedske bolnišnice Valdoltra so danes sporočili, da je prišlo do vdora virusa SARS-CoV-2 na bolniški oddelek. Pozitiven test je bil potrjen pri pacientu, pri katerem ob sprejemu ni bilo vidnih znakov okužbe.

Kljub izvajanju vseh priporočenih epidemioloških ukrepov je tudi v Ortopedski bolnišnici Valdoltra prišlo do vdora virusa SARS-CoV-2 na bolniški oddelek, so sporočile iz bolnišnice. Kot so pojasnili, je bil pozitiven test potrjen pri pacientu, pri katerem pa ob sprejemu ni bilo vidnih znakov okužbe.

"V bolnišnici, skladno s sprejetimi protokoli, izvajamo vse potrebne ukrepe za zajezitev prenosa in širjenja okužbe. Dogodek bo imel predvidoma manjši vpliv na izvajanje programov," še dodajajo v bolnišnici, kjer se za morebitne nevšečnosti bolnikom opravičujejo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  22 .10. 2020 ob  20: 55
@čarli, isti ukrepi zmanjšujejo pojavnost vseh respiratornih bolezni. In poznam do sedaj 5 ljudi s covid-om, vsi pa praktično izgubili vonj, kar je zaščtni znak med drugim. Gripa je gripa in covid je covid, totalna bedarija pa je, da je test detekcija obeh.
Mitos |  22 .10. 2020 ob  17: 46
-3
Seveda, najlažje je napisat KORONAVIRUS....tako kot je najlažje napisat, da so krivci tisti, ki nosijo masko pod nosom....
#VSI SMO KORONAVIRUS ....hahaha
Se smejem, ker imam glih še dva šolda za preživet....ko še to zmanjka pa grem sam iskat odgovore v LJ
čarli |  22 .10. 2020 ob  17: 11
-5
Ali je pacient umrl?
Kakšno je stanje tega pacienta?
Javnost ve samo, da je bil pozitiven, ma, samo to je pomembno?
Koliko vam plačajo za tole, se sprašujem.
čarli |  22 .10. 2020 ob  16: 03
-8
Prc test, ki reagira na vsakogar, ki je imel v življenju gripo.
Hvala, za verodostojnost testov in za posledice ukrepov, ki temeljijo na testu, ki reagira na ogromno drugih virusov, katere nato enačijo samo z covidom.
A gripa ne obstaja več? Prc test tudi pokaže na virus gripe, ki pa je po novem virus covida.
Kdo je tu nor?