KOMISIJA JE IZBRALA: Znano je, kdo bo nastopil na letošnjem MMS!

Piran

Včeraj je v Avditoriju Portorož komisija za izbor skladb za udeležbo na 39. festivalu Melodije morja in sonca v sestavi Slavko Ivančić (predsednik komisije), Lada Tancer, Mojca Menart, Blaž Maljevac in Gregor Stermecki poslušala 88 prispelih skladb ter med njimi izbrala 14 tekmovalnih in 2 rezervni skladbi.

Lani je na MMS zmagala Lea Sirk s skladbo Moj profil.

Vrstni red nastopa na 39. festivalu Melodije morja in sonca 2019, ki bo v soboto, 6. julija ob 20.45 v Amfiteatru Avditorija Portorož, bodo izvajalci izžrebali v torek, 14. maja ob 11.00 v Avditoriju Portorož, kjer bodo na novinarski konferenci tudi predstavili potek priprav na letošnji festival. 

Izvajalci se bodo potegovali za Veliko nagrado MMS 2019 in nagrade strokovne žirije za glasbo, besedilo, interpretacijo vokalnega solista in nagrado Danila Kocjančiča za obetavnega izvajalca oziroma avtorja.

To so izvajalci po abecednem vrstnem redu in skladbe, s katerimi se bodo predstavili na letošnjem MMS: BassLess (Take noči se zgodijo), Bro (Dokler je še vetra kej), Canegatto (Praktična ljubezen), Dare Kaurič (Povozil me je čas), Gašper in Primož Mihelič (Kot morje), Kvatropirci (Veter je vel), Mila (Lahko sva vse to), Nada Barle (Z vlakom do morja in nazaj), Orter (Orkan), Rina K (Svet), Samuel Lucas (Vse bo ok), Swing Deal (Chiudi gli occhi), Tinkara Kovač (Bodi z mano do konca), Tomaž Hostnik (Irena). Kot rezervi sta predvidena Skupina Panda (Mavrica) in Gregor Ravnik (Še ko te ni, te imam). 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija