KLIC POLICISTOM IZ IZOLSKE BOLNIŠNICE: Pomoč je rabil moški, ki se mu je zgodilo to

Kronika

Sinoči ob 23.30 so koprske policiste iz Splošne bolnišnice Izola obvestili, da je pri njih na zdravljenju moški, ki je padel z motorjem. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 46-letnik iz Portoroža v Izoli z mopedom zapeljal na robnik, izgubil oblast nad vozilom in padel. Moped je peljal domov, zatem pa odšel v bolnišnico na pregled, ker je ostal na zdravljenju, so sporočili s koprske policijske uprave.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 69 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 128 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč z materialno škodo, eno s hujšimi poškodbami in dve z lažjimi. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda je bilo šest intervencij.

V zadnjih 24 urah so na območju PU Koper obravnavali 56 ilegalnih prehodov državne meje.

V Bertokih je nekdo vlomil v klet in iz nje odnesel motorno žago Tomos 640, dve posodi za gorivo in dva električna skiroja.

Domačini so v Seči našli električni skuter Super Soco, ki je bil prijavljen kot ukraden 1. septembra. Skuter je bil predan lastnici, policisti zbirajo informacije.

Ob 1.30 so v Sežani ustavili 29-letno voznico osebnega avtomobila, kateri je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,79 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog.

BONUS VIDEO: Obrtniki obupani zaradi vrtoglavih cen elektrike; bodo prisiljeni v dvig cen?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija