KAJ SE JE DOGAJALO NA ŠMARSKI CESTI? To je razlog, zakaj je bila zaprta

Kronika

Danes ob 8.15 so bili policisti Policijske uprave Koper (PU Koper) obveščeni o požaru v Padni, kjer naj bi zagorel rezervoar nafte. Zaradi požara je bila popolnoma zaprta Šmarska cesta do 8.56, ko so cesto odprli in je promet potekal izmenično enosmerno. Promet je bil ponovno sproščen ob 10.07. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zagorelo v lopi, v kateri ni električne napeljave, sta pa dva rezervoarja z nafto. Gasilci so ogenj pogasili, po prvi oceni je za približno 5.000 evrov škode. Kriminalisti bodo opravili ogled kraja za ugotovitev vzroka požara.

Fotografija je simbolična.

Včeraj ob 22.20 pa je zagorelo tovorno vozilo na primorski avtocesti pri Postojni (proti Ljubljani). Vozilo je zgorelo v celoti, voznik, državljan Bolgarije, ni poškodovan. Vzrok požara je bila počena sprednja leva pnevmatika. Ogenj se je razširil na kabino in nato na priklopnik. Cesta je bila ponovno normalno prevozna ob 3.40.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Sef |  12 .10. 2021 ob  21: 52
P.s
Pomota. Tukaj piše včeraj, da je bil požar v Padni ampak je bil danes. Popravite napako in malo bodite pozorni na tekste in datume, ki jih pišete.