JIM VERJAMETE TUDI VI? Debele laži o spolnosti, katerim še vedno naseda mnogo odraslih

Trendi

Britanska strokovnjakinja za seks Tracey Cox razkriva šokantne stvari, v katere odrasli še vedno verjamejo, vključno z mnenjem, da ženska lahko zanosi, če pogoltne spermo ali da velik penis zagotavlja ženski vrhunec, piše Daily Mail. Mnogi med drugim tudi mislijo, da so hkratni orgazmi nekaj samoumevnega.

Sočasni orgazmi so pogosti

V pornografskih filmih par večinoma skupaj doživi vrhunec. Dejstvo pa je, da v resničnem življenju zelo malo parom uspe doživeti hkratni orgazem. Za začetek spolni vrhunci trajajo le nekaj sekund – minuto ali dve, če imate srečo – in jih je težko sinhronizirati. Drugič, moški običajno doživijo orgazem med vaginalnim/analnim seksom, ženske pa večino svojih orgazmov doživijo med oralnim seksom.

Zato namesto, da bi izgubljali čas z iskanjem zapletenih načinov, kako pospešiti njen vrhunec in upočasniti njegovega, se je bolj pametno prepustiti doživljanju orgazmov "v izmenah". Na ta način se lahko oba partnerja sprostita in popolnoma uživata drug v drugem ter v samem vrhuncu.

Vse ženske imajo raje velik penis

Resnica je, da ima večina žensk raje penis povprečne velikosti. Velik penis mnogim ženskam prej povzroči bolečino kot užitek, še posebej, če moški misli, da je "blagoslovljen z mrcino" in mu posledično ni treba uporabljati prstov ali jezika.

Večina žensk ne doživi orgazma samo s penetracijo, zato je velikost penisa nepomembna, če govorimo o zadovoljevanju ženske. Ljudje se ne zaljubijo v dele telesa, zaljubijo se v osebo, na katero so ti deli pritrjeni.

Ženska lahko zanosi, če pogoltne spermo

Spermiji so majhni in "pametni" ter lahko prebijejo različne ovire, vendar še niso ugotovili, kako se izogniti glavnim organom, kot sta srce in pljuča, da bi prišli do mesta, kjer lahko oplodijo jajčece.

Seniorji ne seksajo

Da, obstajajo težave, ki vplivajo na vaše spolno življenje, ko se starate, vendar se temu preprosto prilagodite. Ne opustite branja, ko vam s starostjo vid oslabi, ampak kupite očala. Glavne težave, ki pridejo s starostjo in vplivajo na spolno življenje, so suhost nožnice, ki povzroča boleč spolni odnos pri ženskah, in erektilna disfunkcija pri moških. Oboje je rešljivo z relativno malo truda.

Seks ni le mogoč po petdesetem letu starosti, ampak pogosto postane boljši, zlasti pri ženskah. Številne študije kažejo, da so starejši ljudje zelo zadovoljni s svojim spolnim življenjem. Nedavna raziskava v Združenem kraljestvu je pokazala, da je 73 odstotkov ljudi, starih od 65 do 80 let, zadovoljnih s posteljnimi aktivnostmi. "Za svojo knjigo sem intervjuvala vsaj ducat žensk v 80-ih, ki so uživale v seksu," je povedala Coxova.

Če moški nima erekcije, ga ženska ne privlači

Čeprav je erekcija znak vzburjenja, pomanjkanje le-te ne pomeni, da moški ni vzburjen. Za mnoge moške je seks zaskrbljujoče delo. Anksioznost zaradi obremenjenosti, da ne bo izpolnil pričakovanj med seksom, je pogosta. Bolj kot je živčen zaradi erekcije, manjša je verjetnost, da bo njegov korenjak dovolj otrdel.

Ironično je, da mnogi moški, ki običajno nimajo težav, ugotovijo, da ne morejo doseči erekcije z osebami, ki jih zelo privlačijo in to samo zato, ker je njihova raven tesnobe tako visoka. Tudi preveč alkohola lahko povzroči težave z erekcijo, pa depresija, stres ali uživanje določenih zdravil. Penis v erekciji ni zagotovilo, da ženska moškega privlači, ampak preprosto pomeni, da moški želi seksati.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija