JANŠA V BRAN GOLOBOVIM OTROKOM: "Bilo bi prav in spodobno, da se jih pusti pri miru"

Slovenija

Potem ko se je včeraj pred očitki branil premier Robert Golob, ker ga je na nedavno pot v Bruselj, kjer se je sam udeležil vrha EU, spremljal tudi del družine in kar je odprlo vprašanje pokrivanja stroškov, mu je danes v bran stopil nekdanji predsednik vlade Janez Janša. Seveda, kot je v njegovi navadi, na Twitterju.

Golob je včeraj v izjavi za medije dejal, da bo na službenih poteh družina še naprej ob njem, da pa mu je popolnoma jasno, da mora stroške zanjo poravnati sam, s čimer nima nobenega problema.

Že pred tem so se na očitke odzvali na vladi, kjer so na Twitterju zapisali, da "funkcija predsednika vlade zahteva precejšnja prilagajanja zasebnega in službenega življenja. Zaradi številnih poti v tujino bo predsednik vlade občasno na pot vzel tudi družinske člane". Ob tem so pojasnili tudi, da se "vsi stroški, od nastanitve do letalskih vozovnic, vodijo ločeno in jih predsednik vlade poravnava sam".

V branu mu je danes stopil tudi nekdanji predsednik vlade in tekmec Goloba na nedavnih volitvah Janez Janša, ki je na svojem Twitter profilu zapisal: "Bilo bi prav in spodobno, da se otroke Roberta Goloba (in tudi vse druge) pusti pri miru."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
hribi |  28 .06. 2022 ob  18: 32
Ne nasedajte preveč,volk se ni nikoli spremenil in branil ovco. Gre za tipanje ustavne večine in oslabitev pozicije NSI, ki bo v zameno za 60 glasov jeseni dobila nekaj predsednikov uprav.
kokodek |  28 .06. 2022 ob  16: 45
-1
zdaj, ki je na pogojni mu je obrnilo na pozitivo
bubobubo |  28 .06. 2022 ob  14: 25
12
mogoče tudi nekaj zaščite svojih dejanj, kjer so bili tudi njegovi otroci z njim, sicer pa lepo, da se je oglasil in stopil v bran......končno nekaj pozitive