IZPOVEDAL SE JE PARTNER MONIKE JELINČIČ: "Odprl sem ji oči in jo rešil okov"

Slovenija

Ločitev Zmaga Jelinčiča Plemenitega in Monike Jelinčič Zupanc to jesen polni slovenske medije. V izjavah je sicer veliko bolj gostobeseden poslanec, medtem ko njegova soproga v javnosti noče prati umazanega perila. Tega do sedaj ni počel niti njen zdajšnji partner Rok Miklič, ki pa je očitno podlegel pritiskom in se izpovedal v zapisu, ki ga je objavil na svojem Facebook profilu.

Zapis je Miklič naslovil na prijatelje, družino, znance in poslovne partnerje. Kot je zapisal, je ljubezen tako močno čustvo, da se ga ne da zatreti. In prav tako ljubezen čuti do Monike.

Čeprav je sprva imel grenak priokus, da s tem razdira družino, ki zanj predstavlja nekaj svetega. Kot nadaljuje, pa je spoznal, da temu v Monikinem primeru ni tako in da bo pravzaprav ljubljeni osebi le odprl oči, jo rešil okov in ji pokazal vse pozitivne strani življenja. To ga zdaj osrečuje vsak dan.

Miklič se je v zapisu, ki je bil z družbenega omrežja že izbrisan, dotaknil tudi informacij medijev, da naj bi napadel Jelinčičevega odvetnika in mu vzel davčni spis. Kot je zapisal, gre za popolnoma neresnične informacije, zaradi obrekovanja in fizičnega napada pa je že vložil kazenske ovadbe ter prijavi na odvetniško zbornico.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Motoviltz |  22 .11. 2019 ob  15: 02
Ala šu, ma kaj je res vse tako tragično ?
Narava zahteva svoje, in to je to.
Če pa je zraven ena borša šoldov, potem se splača malo potrpet.