IZOLANKA NAD NASILNEGA PARTNERJA: V kuhinji pograbila nož in ga večkrat porezala

Kronika

V petek so policisti posredovali v stanovanju v Izoli, kjer sta se sprla 46-letni moški in njegova 44-letna partnerka. Policisti so ugotovili, da je moški nad njo dalj časa izvajal nasilje, zaradi česar sta se sprla, med sporom pa je ženska v kuhinji pograbila nož in ga večkrat porezala. 46-letniku so policisti izrekli prepoved približevanja, zoper njega pa bodo napisali še kazensko ovadbo. Kazenska ovadba pa zaradi povzročitve lahke telesne poškodbe čaka tudi njegovo partnerko.

Policisti bodo ovadili tudi 36-letnega moškega iz okolice Portoroža, ki je izvajal nasilje nad 32-letno partnerko. Izrekli so mu prepoved približevanja, zoper njega pa bodo napisali tudi kazensko ovadbo za kaznivo dejanje nasilja v družini.

V enem od hotelov v Portorožu je 36-letnik iz Litije pijan žalil in zmerjal zaposlene, se do njih neprimerno vedel in kršil hišni red. Do njega je sprva pristopil varnostnik v hotelu, ki mu je odredil, da mora kraj zapustiti, a ga Litijan ni upošteval. S kršitvijo je nadaljeval tudi po prihodu policistov, žalil in grozil je še njim, zato so zanj odredili pridržanje, napisali pa so mu tudi plačilni nalog.

V Izoli na hitri cesti, kjer je zoženje ceste, je 44-letnik iz Zagorja ob Savi z avtom zapeljal pred avtodom 53-letnika iz Avstrije. To je slednjega tako zmotilo, da je v stoječi koloni pristopil do 44-letnika in ga skozi odprto okno udaril, po tem pa se je usedel nazaj v vozilo in se odpeljal v smeri Portoroža, kjer so ga ustavili policisti. Izrekli so mu globo, ki jo je plačal na kraju.

V nedeljo so policisti posredovali v stanovanju v Piranu, kjer je 34-letni moški pod vplivom alkohola in psihoaktivnih substanc zmerjal mamo in babico. Ker se kljub posredovanju policistov ni umiril in je s kršitvijo nadaljeval, so ga pridržali, izdali pa so mu tudi plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija