INCIDENT V PARKIRNI HIŠI MED POSLANKO SDS IN LMŠ: Policija že izdala globo, vse naj bi posnele kamere

Kronika

Poslanka SDS Elena Zavadlav Ušaj je 15. oktobra v parkirni hiši na Šubičevi v Ljubljani oplazila in opraskala parkirano vozilo poslanke LMŠ Lidije Divjak Mirnik, so danes potrdili v SDS. Zavadlav Ušajeva se je poslanski kolegici v telefonskem pogovoru opravičila, ta pa je opravičilo sprejela, so dodali.

Elena Zavadlav Ušaj (levo) in Lidija Divjak Mirnik

Da je bil v parkirni hiši na Šubičevi poškodovan avto Divjak Mirnikove, je sicer danes poročal portal 24ur.com, ki je tudi navedel, da naj bi poškodovanje posnela nadzorna kamera v parkirni hiši. Poslanka LMŠ je za portal povedala, da ne ve, kdo je povzročitelj, ker da je policija o tem še ni obvestila, na Policijski upravi Ljubljana pa so za portal navedli, da še zbirajo obvestila za izsleditev neznanega voznika in da bodo po vseh zbranih obvestilih ustrezno ukrepali.

Divjak Mirnikova je sicer za spletni Večer danes dodatno povedala, da jo je Zavadlav Ušajeva poklicala že dan po dogodku in ji povedala, da ni vedela, da je poškodovala avto. "Šele po klicu poslanke sem izvedela, da je storilka ona. Pojasnila sem ji, da sem poklicala policijo, ker imam avto zavarovan in je takšen postopek," je dejala in dodala, da se to lahko zgodi vsakemu. Kot je še dejala, do problema ne bi prišlo, če bi poslanska kolegica pustila listek in ji potem ne bi bilo treba klicati policije.

V SDS so medtem danes zgodaj popoldne v odzivu na poročanje portala 24ur.com še navedli, da je Zavadlav Ušajeva, ki neljubi dogodek obžaluje, nezgodo tudi prijavila in ima policijsko zabeležko s plačilnim nalogom globe v višini 120 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  24 .10. 2021 ob  11: 12
Pasje bomice! Medtem pa diktator krade in razprodaja deželo. Mađarska bo kmalu imela morje.
kokodek |  23 .10. 2021 ob  20: 03
še ena lažnivka iz sds