INCIDENT NA AVTOBUSNI POSTAJI: Po tovornjakarjih sta se stepla še 20-letnika

Kronika

Že včeraj smo poročali o pretepu, ko so se v Kopru stepli tovornjakarji, danes pa policisti poročajo o novem primeru. Včeraj popoldne sta se namreč v Postojni na avtobusni postaji stepla 24-letnik in 21-letnik. Po prihodu policistov se mlajši kljub ukazom ni umiril, zato so mu odredili pridržanje. Prejel bo več glob zaradi več kršitev.

Fotografija je simbolična. 

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 132 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije. Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali pet nezakonitih prehodov državne meje.

V Kopru je nekdo vlomil v hišo. Pregledal je prostore in ukradel torbe z različno dokumentacijo.

V Parecagu je nekdo vlomil v hišo, iz katere je odnesel nakit, ključe, bančne kartice in šivalni stroj Bagat. Škode je za 3000 evrov.

V Šetjanah pri Portorožu je nekdo vstopil v hišo in iz sobe ukradel denar. Lastnik je bil v tem času doma.

V Luciji je nekdo poskušal vlomiti v hišo, vendar je od dejanja odstopil.

V Kopru so zasegli moped, ker je izredni tehnični pregled potrdil, da je vozilo predelano. 17-letniku sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija